Ο Tom Waits αποχαιρετά τον David Letterman με νέο τραγούδι

«Δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ τον Dave. Φαντάζομαι από τώρα και στο εξής θα πρέπει και οι δύο να αρκεστούμε σε τυχαίες συναντήσεις στις pilates»

17/05/2015 @ 14:15
Ο Tom Waits εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής του "Late Show With David Letterman" και παρουσίασε στο κοινό της εκπομπής ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Take One Last Look", αφιερώνοντάς το στον ίδιο τον Letterman, λέγοντας: «Αυτό είναι για σένα, Dave!».

Έδωσε και συνέντευξη στον παρουσιαστή του ιστορικού show και συζήτησε μαζί του τις μεγάλες ουρές στα salad bar, τα αποσμητικά και την μακρά ιστορία που έχει σε εμφανίσεις στο συγκεκριμένο show.

Ο George Clooney, που ήταν ο δεύτερος καλεσμένος της εκπομπής αυτή τη νύχτα, ήταν κι αυτός παρών.

Η τελευταία αναμετάδοση του "Late Show" με τον David Letterman είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Μαΐου. Το πρώτο επεισόδιο βγήκε στον αέρα στις 30 Αυγούστου του 1993. Ο Letterman θα αντικατασταθεί από τον Stephen Colbert.

«Δεν γνωρίζω πότε θα ξαναδώ τον Dave,» δηλώνει ο Waits στον επίσημο ιστότοπό του. «Φαντάζομαι από τώρα και στο εξής θα πρέπει και οι δύο να αρκεστούμε σε τυχαίες συναντήσεις στα μαθήματα pilates».

Ο Waits μετράει 10 εμφανίσεις στο show του Letterman, αρχής γενομένης από το 1983, πριν ακόμα ο παρουσιαστής φύγει από το κανάλι NBC. Σε αντίθεση με τους περισσότερους μουσικούς καλεσμένους, ο Waits συνήθιζε να κάθεται για μια μικρή συζήτηση στο τέλος κάθε performance του.

Δείτε εδώ την συγκινητική ερμηνεία του μεγάλου τραγουδοποιού και ακούστε το νέο του τραγούδι-αφιέρωση στον Letterman.
  • SHARE
  • TWEET