Ο Steve Perry (Journey) εξηγεί την επάνοδό του στο σανίδι μετά από 20 χρόνια απραξίας

Όλα έγιναν χάρη στον Mark Everett

04/06/2014 @ 10:44
«Πού βρισκόσουν όλον αυτόν τον καιρό», ρωτήθηκε ο θρυλικός τραγουδιστής Steve Perry από το Radio.com...

Ο Steve Perry ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους Eels για δεύτερη φορά το περασμένο Σάββατο, στο Lincoln Theatre της Washington.

Η πρώτη ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο St. Paul της Minnesota, πάλι με τους Eels. Είχε τραγουδήσει το "It's A Motherfucker" από το "Daisies Of The Galaxy" (2000) των Eels.

Ο Perry εξήγησε στο Ultimate Classic Rock ότι ο λόγος που πήρε την απόφαση ήταν πως ένιωθε μια προσωπική σύνδεση με το κομμάτι. Εξήγησε: «Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για μια σημαντική απώλεια. Εγώ έχασα πρόσφατα κάποιον που είναι η αγάπη της ζωής μου, οπότε ήθελα να το πω αυτό το κομμάτι. Σήμαινε πάρα πολλά για εμένα.»

Αφ' ότου έπαιξε μια διασκευή στο "Only Sixteen" του Sam Cooke και κλασικά τραγούδια των Journey όπως τα "Open Arms" και "Lovin', Touchin', Squeezin'", ο Perry αποκάλυψε ότι ο φίλος του και ιθύνων νους των Eels, Mark Everett, ήταν αυτός που τον πίεζε να γυρίσει στο σανίδι.

Ο Everett πάντα τον καλούσε να βγει να τραγουδήσει και ο Perry, σύμφωνα με τον ίδιο, έδινε πάντα την εξής απάντηση: «Ε, ξέρεις, δεν το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν ξέρω...». Αλλά ο Everett επέμενε: «Κούνα τον κώλο σου και έλα να τραγουδήσεις μαζί μας!»

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Eels που με έκαναν να «κουνήσω τον κώλο μου» και να έρθω εδώ να τραγουδήσω», είπε επί σκηνής ο Steve Perry.

Δείτε την εμφάνιση της θρυλικής φωνής που ανέδειξε δεκάδες κλασικά κομμάτια των Journey στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET