«Μισώ το heavy metal, δεν θέλω να είμαι σε μια heavy metal μπάντα»!

Ο Brent Hinds, κιθαρίστας και φωνή των Mastodon δηλώνει πως ανέκαθεν μισούσε το metal

23/06/2015 @ 22:06
O Brent Hinds, κιθαρίστας και φωνή των Mastodon, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Guitar Player για το τεύχος Αυγούστου, παρέα με τον Bill Kelliher, τον έτερο κιθαρίστα της αμερικανικής μπάντας.

Ο Hinds, αφού ξεκαθάρισε πως μισεί τις συνεντεύξεις και δεν βρίσκει κανέναν λόγο να μιλά για κάτι που κάνει τα 15 τελευταία χρόνια, κάθε μέρα στη ζωή του, έριξε τη… βόμβα, κάτι που γενικά συνηθίζει να κάνει: «Μισώ το heavy metal. Ποτέ δεν μου άρεσε»! Και εξηγεί…

«Μεγάλωσα στην Alabama ακούγοντας και παίζοντας country, surf rock, rockabilly. Στα είκοσί μου, πέρασα μια φάση που επαναστάτησα προς καθετί παίζοντας heavy metal. Γνώρισα τον Brann Dailor, (ντράμερ των Mastodοn) και τον Bill Kelliher, οι οποίοι γούσταραν με τρέλα το metal. Και από τότε προσπαθώ να τους πείσω να μην είμαστε τόσο πολύ μια heavy metal μπάντα, γιατί πολύ απλά μισώ το γαμημένο το heavy metal, και δεν θέλω να είμαι σε μια heavy metal μπάντα»!

Oι Mastodon θα ηγηθούν του φετινού Heavy By the Sea στις 2 Σεπτεμβρίου στο Principal στη Θεσσαλονίκη και στις 3/9 στο Gazi Music Hall της Αθήνας.
  • SHARE
  • TWEET