Mick Jagger και Martin Scorsese φέρνουν «sex, drugs, rock n’ roll» στην τηλεόραση!

Είναι παραγωγοί σε φιλόδοξη «rock n’ roll» σειρά του ΗΒΟ

03/12/2014 @ 17:12
Ο Μick Jagger έψαχνε τα τελευταία χρόνια τον τρόπο να κάνει το συγκεκριμένο σενάριο ταινία, αλλά τελικά συμφώνησε να γίνει τηλεοπτική σειρά.

Ο frontman των Rolling Stones θα είναι ο παραγωγός της νέας σειράς του αμερικανικού ΗΒΟ, μαζί με τον μεγάλο σκηνοθέτη, και δηλωμένου μουσικόφιλου, Martin Scorsese.

Tοποθετημένο στα 70s, η δραματική σειρά θα εξιστορεί την ιστορία ενός ιδιοκτήτη και ιδρυτή δισκογραφικής εταιρείας (Bobby Cannavale και Olivia Wilde πρωταγωνιστούν), σε μια κρίση μέσης ηλικίας και την προσπάθεα ανέρευσης νέου «καυτού» ήχου, ανάμεσα στα ξέσπασμα του punk, της disco, και των ναρκωτικών! Η σειρά δεν έχει ακόμα τίτλο, ούτε ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου.

Δημιουργός και σεναριογράφος της φιλόδοξης σειράς είναι ο Terence Winter, βραβευμένος σεναριογράφος του "Boardwalk Empire" αλλά και των κλασικών "The Sopranos". Στενός συνεργάτης τα τελευταία χρόνια του Scorsese, ήταν υποψήφιος για Οσκαρ σεναρίου φέτος, με το "Wolf of Wall Str." Ταινία που είχε σίγουρα το… sex και τα drugs!
  • SHARE
  • TWEET