Μεγάλος διαγωνισμός: Το Rocking.gr και η Art On The Road σε στέλνουν στη συναυλία του Roger Waters στο Zagreb!

17/01/2011 @ 10:49
Τριακοστή επετείος από το θρυλικό άλμπουμ "The Wall" και ο εορτασμός γίνεται με μια ιστορική ευρωπαϊκή περιοδεία σε περισσότερες από 30 πόλεις.

Ο Roger Waters, η δημιουργική ιδιοφυία πίσω από τους Pink Floyd, είναι έτοιμος να παρουσιάσει το αριστούργημα "The Wall" σε όλη την Ευρώπη, στην περιοδεία του 2011. Τριάντα χρόνια έπειτα από την κυκλοφορία του, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το "The Wall" παρουσιάζεται και πάλι στο κοινό που το αποθέωσε.

Το "The Wall" θα περιοδεύσει σε 25 συνολικά ευρωπαϊκές πόλεις, στις οποίες δυστυχώς η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται, και σηματοδοτεί την 30η επέτειο της κυκλοφορίας του άλμπουμ, ενώ ο ίδιος ο Waters αφήνει να εννοηθεί ότι θα είναι και η τελευταία περιοδεία του. Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό η συναυλία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς και τα εισιτήρια δικαίως ήδη αποκαλούνται «πολύτιμα».

Η Art On The Road διοργανώνει εκδρομή για τη συναυλία του Roger Waters στο Ζάγκρεμπ, την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 και το Rocking.gr προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό αναγνώστη του να ταξιδέψει, να παρακολουθήσει την εντυπωσιακή παράσταση του "The Wall" και να διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα της Κροατίας εντελώς δωρεάν.

Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες της εκδρομής και δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο μας διαγωνισμό με τον ακόλουθο τρόπο: Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Roger Waters" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς επίσης κι ένα μικρό κείμενο (μίας ή δύο παραγράφων) γύρω από το "The Wall" και τί αυτό σημαίνει για εσάς, μέχρι την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011. Το κείμενο που θα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τα κριτήρια της συντακτικής ομάδας του Rocking.gr, θα χαρίσει στο συγγραφέα του μια δωρεάν θέση στην εκδρομή.

Καλή τύχη!

Λεπτομέρειες εκδρομής:
• Αναχώρηση στις 13/4 στις 05:00 από τον Λευκό Πύργο.
• Άφιξη και στάση στο Ζάγκρεμπ από τις 15:00 μέχρι τις 17:00. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
• Ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 19:30, όταν και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για τη συναυλία.
• Λήξη της συναυλίας, επιστροφή στα ξενοδοχεία.
• 14/4, ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 16:00, που αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη.
• Άφιξη στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 3π.μ.

Κόστος συμμετοχής 200 ευρώ (μεταφορά με πούλμαν από Θεσσαλονίκη, εισιτήριο συναυλίας, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο).
Οι πρώτες 50 θέσεις είναι σε προσφορά 180 ευρώ (μεταφορά με πούλμαν από Θεσσαλονίκη, εισιτήριο συναυλίας, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο).

Περισσότερες πληροφορίες στο info@artontheroad.gr και στο www.artontheroad.gr.

Να σας θυμίσουμε ότι το Rocking.gr παρακολούθησε πρόσφατα τον Roger Waters να παρουσιάζει το "The Wall" στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε τις εντυπώσεις μας εδώ.
  • SHARE
  • TWEET