Matt Bellamy: «Η νέα μας περιοδεία είναι η αντίστοιχη αυτής του ''The Wall'' των Pink Floyd»

11/10/2012 @ 12:51
Μετά τον drummer των Muse, Dom Howard, ο οποίος δήλωσε πως η νέα περιοδεία τους θα περιέχει εξωγήινους και kung-fu, ο Matt Bellamy αποκάλυψε πως το συγκρότημα επιθυμεί να κάνει μία περιοδεία που θα είναι αντίστοιχη με αυτή του "The Wall", της περιοδείας των Pink Floyd που έγινε το 1980 και στην οποία η μπάντα βρισκόταν πίσω από ένα τείχος, που είχε κατασκευαστεί επί σκηνής.

Μιλώντας στο CBS, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος αποκάλυψε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το τι περιμένει το κοινό που θα παρακολουθήσει τις επερχόμενες συναυλίες τους:

«Νομίζω πως θα είναι η καλύτερη περιοδεία μας ως τώρα. Η δική μας εκδοχή του "The Wall". Έχουμε κατασκευάσει μία ανάποδη πυραμίδα, η οποία είναι καλυμμένη με οθόνες βίντεο. Όσο προχωράει η συναυλία, αυτή θα κατεβαίνει και θα ρουφάει μέσα της την μπάντα. Στην πραγματικότητα αυτή η πυραμίδα σχεδόν μας τρώει, όλο αυτό βέβαια είναι πολύ συμβολικό. Μετά από λίγο γίνεται μια έκρηξη και δραπετεύουμε. Θα είναι μία σπουδαία εμπειρία, η δική μας Stonehenge περιοδεία!»
  • SHARE
  • TWEET