March Metal Day 2008: Nevermore, Sodom, Edguy και Tristania τα πρώτα ονόματα

30/11/2007 @ 11:45
Από το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών, όπως το λάβαμε πριν από λίγα λεπτά: To March Metal Day επιστρέφει το 2008 πιο εναλλακτικό και δυναμικό από πέρυσι, με περισσότερη ενέργεια, περισσότερα παιχνίδια, ακόμη πιο πολλές δραστηριότητες και non stop μουσική για 12 και πλέον ώρες. Με ήδη ανακοινωμένους headliners τους Nightwish (στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους), το MMD festival θα είναι ένα event που κανείς δεν πρέπει να χάσει το 2008.

Στην ίδια σκηνή θα παίξουν οι Γερμανοί Edguy, οι Νορβηγοί Tristania (για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την εκρηκτική τραγουδίστρια Mariangela DeMurtas), το ελληνικό σχήμα Hannibal (γνωστό σε μας και από την συναυλία των Scorpions το 2007) που θα συμπράξει με τον Roland Grapow - πρώην κιθαρίστα των Helloween.

Στην άλλη σκηνή πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι στην χώρα μας Αμερικανοί Nevermore, οι οποίοι ετοιμάζονται για μία συναυλία που θα αφήσει ιστορία... και οι θρυλικοί Γερμανοί Sodom.

Μια απο τις εκπλήξεις του Φεστιβάλ θα είναι η «κόντρα» των Iron Maiden και Metallica μέσα απο την ταυτόχρονη εμφάνιση των σχημάτων:
The Iron Maidens: Αμερικάνες θεές του Metal από τις ΗΠΑ - tribute band των Iron Maiden, και οι
• Ιταλοί Orion: official tribute band των Metallica.



Το MMD '08 πέρα από την ονομασία του, άλλαξε ύφος χωρίς να χάσει το δυναμισμό του. Επιστρέφει με περισσότερες δραστηριότητες, στις οποίες περιλαμβάνονται παιχνίδια ηλεκτρονικά, επιτραπέζια, ομαδικά, δράσης, κ.α. Φέτος θα αναπτυχθεί περισσότερο το κομμάτι των δραστηριοτήτων που θα γίνονται μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, με διαγωνισμούς στο καθένα ξεχωριστά παιχνίδι, οι νικητές των οποίων θα βραβεύονται με μοναδικά δώρα του φεστιβάλ. Οι εγγραφές του κοινού στις δραστηριότητες θα ξεκινήσουν σύντομα μέσω του ανανεωμένου site μας: www.mmdfestival.gr.

Παράλληλα όμως, κρατάμε τις χαμηλές τιμές των εισιτηρίων, με αυτές να διαμορφώνονται ανάλογα με τον χρόνο αγοράς τους.

50 ευρώ - έως 31/12/2007 (+free t-shirt απο το πρώτο MMD*)

60 ευρώ - από 1/01/2008 έως 07/03/2008

65 ευρώ - πόρτα φεστιβάλ

(* η παραλαβη τους θα γίνεται στο χώρο του φεστιβάλ και των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων με την επίδειξη του εισιτηρίου των 50€)

Ο χώρος διεξαγωγής του MMD 2008 παραμένει ο ίδιος. Με τις κατάλληλες προετοιμασίες το κτήριο ξιφασκίας στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού θα μπορέσει να δώσει ένα άψογο ακουστικό αποτέλεσμα για το κοινό. Παράλληλα διαθέτει και άπλετο χώρο για τις δραστηριότητες μας, πολλές θέσεις parking και είναι εύκολα προσβάσιμο από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι επόμενες καινοτομίες αφορούν περισσότερο το καλλιτεχνικό κομμάτι. Έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι δύο σκηνές του φεστιβάλ θα παίζουν εναλλάξ ώστε το κοινό να μη σταματήσει να ακούει δυνατή μουσική για 12 και πλέον ώρες.

Το MMD θέλει να ευχαριστήσει του χιλιάδες «ψηφοφόρους» που συμμετείχαν «για τα συγκροτήματα που θέλετε να παίξουν στο MMD08». Εκτιμούμε και επιδιώκουμε αυτή τη συνεργασία με στόχο να περνάμε καλά στα events που διοργανώνουμε, για αυτό ΘΕΛΟΥΜΕ σταθερά και συνεχώς τη γνώμη σας. Μέσω του ανανεωμένου site μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν σε όλα τα θέματα. Σας περιμένουμε.

To MMD από την πρώτη χρονιά κιόλας έδειξε πως ήρθε για να μείνει, καθώς έχουμε δώσει τη δυνατότητα να διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις των καιρών και τις ανάγκες του κοινού. Η υλοποίηση των ιδεών μας και του κοινού σε όλους του τομείς του MMD '08 πιστεύουμε πως θα κάνει αυτό το φεστιβάλ να ξεχωρίσει και θα γίνει ένα μοναδικό γεγονός, ένα ολοκληρωμένο ολοήμερο event.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET