M. Shadows (Avenged Sevenfold): «Μακάρι να επανασυνδέονταν οι αρχικοί Guns N' Roses, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ»

16/05/2011 @ 10:34
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής των Avenged Sevenfold, M. Shadows, στο Ultimate-Guitar.com δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Axl Rose και τον ευσεβή πόθο του περί επανένωσης των αρχικών μελών των Guns N' Roses.

«Υπάρχουν ορισμένες καταπληκτικές συνθέσεις στο "Chinese Democracy" και ο Axl είναι φοβερός ερμηνευτής. Έχω γνωριστεί με μερικά από τα τωρινά μέλη των Guns N' Roses και είναι σπουδαίοι μουσικοί κι αυτό κάνει ακόμα δυκολότερο το έργο τους, το να είναι δηλαδή στη «σκιά» της original μπάντας. Θεωρώ ότι θα ήταν για όλους μας καλύτερο να επανασυνδέονταν και να κυκλοφορούσαν μαζί κάτι καινούργιο, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό ποτέ», δήλωσε ο frontman των Avenged Sevenfold και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Mike Portnoy:

«Έχουμε καλές σχέσεις με τον Mike, αν και ο τρόπος διαχείρισης των μουσικών μας φιλοδοξιών διέφερε αρκετά. Μας βοήθησε αρκετά σε μια περίοδο που είχαμε μεγάλη ανάγκη και τον ευχαριστούμε ακόμα περισσότερο που έμεινε πιστός στα μέρη που είχε γράψει ο Rev και δεν προσπάθησε ούτε να τα αλλάξει, ούτε να επιβάλλει δικές του ιδέες».
  • SHARE
  • TWEET