Λίγες μέρες έμειναν για το πιο ''true'' party της χρονιάς: Nanowar και Anorimoi live στο party του Rocking.gr!

27/05/2007 @ 18:20
Nanowar και Anorimoi ζωντανά στο party του Rocking.gr την Πέμπτη, 31 Μαΐου, στο Underworld Club (Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5). Είσοδος: 7 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Ώρα έναρξης: 21:00. Hail, hail, hail and grill! Το πρώτο πάρτυ του Rocking.gr για το 2007 είναι διαφορετικό από όλα τα -πολύ επιτυχημένα- προηγούμενα! Η μουσική αυτή τη φορά δε θα προέρχεται μόνο από cd αλλά και από δύο συγκροτήματα, τα οποία ορίζουν την έννοια party και θα καταλάβουν τη σκηνή του Underworld για παραπάνω από 3,5 ώρες!

Οι Nanowar επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα μας και κλείνουν την περιοδεία τους με μία ειδική εμφάνιση -πραγματικό show- στο club Underworld, όπου θα παίξουν... για όση ώρα αντέξουν.

Πριν από αυτούς, οι ιδιαιτέρως γνωστοί στη χώρα μας Anorimoi παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «17 Κατσαρίδες» και φυσικά μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Πριν και μετά τις εμφανίσεις των δύο συγκροτημάτων, dj set από τους συντάκτες του Rocking.gr, σε ήχους ανάλογους με το ύφος της βραδιάς.

Οι πρώτοι 50 που θα καταφτάσουν στο Underworld θα ανταμειφθούν με ένα ακυκλοφόρητο cd-έκπληξη των Nanowar, ενώ οι Anorimoi θα τροφοδοτήσουν τους παρευρισκομένους με υλικό σχετικό με το νέο τους δίσκο, έτσι για να... μην πάνε αδιάβαστοι.

Η άνοιξη σιγά - σιγά μας αποχαιρετά, οι συναυλίες του καλοκαιριού προβλέπονται καυτές και ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξει η θερινή σεζόν είναι ένα party με άφθονη μουσική, πολλή διασκέδαση και φυσικά εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε! Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να απολαύσουμε μαζί το show της βραδιάς.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


“'Οταν μεγαλώσω, θα γίνω βασιλιάς
Θα έχω το χαρέμι μου στο κέντρο της σπηλιάς”.


Κάπως έτσι είναι η άλλη πλευρά του true heavy metal, όπως και οι ίδιοι οι Anorimoi σατυρίζουν στο 10λεπτο έπος “Ο Βάρβαρος”. Μετά την πρόσφατη συναυλία των true Kings Of Metal, σειρά έχουν οι οι Ιταλοί Nanowar, οι οποίοι θα βρεθούν στη χώρα μας για μία και μοναδική εμφάνιση, στο party του Rocking.gr, και θα φροντίσουν ώστε το φετινό καλοκαίρι να ξεκινήσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Η σατυρική (ή «κωμική», όπως επικαλούνται οι ίδιοι) μπάντα από τη γείτονα χώρα υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και true metal. Όσοι τους έχουν ακούσει, ξέρουν τι να περιμένουν. Οι υπόλοιποι... υπομονή και θα μάθετε σύντομα. Στην εμφάνιση τους, η οποία αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής τους περιοδείας “Power of the power of the power of the power of the great tour - 2007”, θα παρουσιάσουν κομμάτια από την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά "Other Bands Play, Nanowar Gay!" και όχι μόνο. Τα “Number Of The Bitch”, “The Emerald Fork” και “Master Of Pizza” σίγουρα θα ηχήσουν γνώριμα στα αυτιά σας...

Περισσότερες πληροφορίες και κομμάτια των Nanowar για free download μπορείτε να βρείτε στα www.nanowar.it και www.myspace.com/otherbandsplaynanowargay.

Ένα teaser-video των Nanowar μπορείτε να δείτε/κατεβάσετε στην εξής διεύθυνση: www.rocking.gr/media/video/nanowar.wmv (6mb).

Nanowar, Nanowar living on the road
When we're in town posers explode
We only attract whimps , 'cause we're too dumb
Just two retard people, that's Nanowar’s crowd

Queens of metal, we're here to make you laugh
And if you don't, we're gonna kick your ass
Keep on burping ,we always will
Other bands play!
Nanowar Gay!


Πριν τους Nanowar, οι ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στη χώρα μας Anorimoi, σε ένα special one-off show, θα παρουσιάσουν τα κομμάτια της επερχόμενης τους δουλειάς "17 Κατσαρίδες" και φυσικά μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Για όσους δε γνωρίζουν, να σημειώσουμε ότι οι Anorimoi είναι πιθανότατα η μακροβιότερη σατυρική heavy metal μπάντα στην Ελλάδα, καθώς βρίσκονται στο χώρο για 14 πλέον χρόνια, και δικαιολογούν την ύπαρξη τους με τις δισκογραφικές τους δουλειές αλλά και τις αξιομνημόνευτες live εμφανίσεις τους. Όσοι τους έχουν δει live, όπως για παράδειγμα στο Underworld Club τον Οκτώβρη του 2005, ξέρουν ότι και αυτά που λέμε είναι λίγα!

Μέχρι τις 31 Μαΐου, απολαύστε τους... ηλεκτρονικά. Στο επίσημο website τους διατίθενται όλες οι non-commercial κυκλοφορίες τους, ένα κομμάτι από το έπος “Kings Of Feta”, συν το νέο single “Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας Των Ninja” για free download. Πληροφορίες και κομμάτια: www.anorimoi.com και www.myspace.com/anorimoi.

Χορηγοί:


Αποσπάσματα συνέντευξης:



- Συστηθείτε. Ποιοι είναι οι Nanowar, πότε σχηματίστηκαν κλπ.
- Mr. Baffo: Οι Nanowar είναι πιο δυνατοί και από τον Excalibur. Πιο ισχυροί και από τη Roundhouse Kick ™ του Chuck Norris. Έχουμε ρίξει ένα ξόρκι στον Pavarotti, δίνοντας του τη δύναμη του Τραγουδιστή και της Ποσότητας. Το πότε γεννήθηκαν οι Nanowar δεν το γνωρίζουμε. Υπάρχουν μερικοί αρχαίοι μύθοι γι’ αυτό το γεγονός, αλλά ένα είναι σίγουρο: Ο Malmsteen παίζει υπερβολικά γρήγορα κιθάρα. Πρέπει να πίνει πολύ καφέ.

- Υπάρχουν μπάντες σαν κι εσάς σε κάθε χώρα. Για παράδειγμα στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον 5-6. Σκοπεύετε να κάνετε διεθνή καριέρα;
- Potowotominimak: Δεν υπάρχει καμία μπάντα σαν εμάς, πολύ απλά επειδή εμείς δεν είμαστε ακριβώς μπάντα, είμαστε πέντε σολίστες οι οποίοι παίζουν παράλληλα και απλά τυχαίνει μερικές φορές να παίζουμε τις ίδιες συγχορδίες και τον ίδιο ρυθμό. Αυτό συμβαίνει διότι είναι φθηνότερο να δώσεις 5 συναυλίες σε μία, γίνεται για εμπορικούς και οικονομικούς λόγους.

- Ποια είναι η σχέση σας με τους Manowar; Ποια η άποψη σας γι’ αυτούς και τη μουσική τους; Τους θαυμάζετε ή γελάτε μαζί τους;
- Gatto: Θα απαντήσει ο δικηγόρος μας σε αυτή την ερώτηση.
- Perry Mason (δικηγόρος): Κύριε Δικαστά, οι πελάτες μου είναι πεπεισμένοι ότι οι Manowar είναι μία από τις καλύτερες metal μπάντες, αλλά όχι Η καλύτερη, καθώς ισχυρίζονται (οι Nanowar) ότι αυτοί είναι Η καλύτερη (μπάντα). Υπάρχουν πολλά στοιχεία που οδηγούν σε αυτό: Έρευνες του FBI βρήκαν στα σπίτια των πελατών μου τη δισκογραφία των Manowar, καθώς επίσης και αποκόμματα εισιτηρίων από συναυλίες των τελευταίων. Κύριε Δικαστά, με βάση αυτά τα στοιχεία δηλώνω ότι οι πελάτες μου είναι αθώοι από την κατηγορία της ασέβειας προς τους Βασιλιάδες του metal!
- Δικαστής: Η ετυμηγορία των ενόρκων είναι: Αλήθεια (true)!
- Gatto: Ναι! Τα καταφέραμε! Δε θα καταλήξουμε σαν τους τους Ελβετούς παππούδες που μένουν στη Ταϋλάνδη.
-Mr. Baffo: Θαυμάζουμε τους Manowar. Δεν έχουμε την ικανότητα να αγγίξουμε την τελειότητα τους, είναι απλά πιο αστείοι από εμάς.



- Για το «Μεγιστάνα» θα μας πείτε δύο κουβέντες;
- Tafoplakium: Είναι πανίσχυρος!
- Necropethamenos: Χμ, για το «Μεγιστάνα», ναι. Είχαμε την τιμή να κάνουμε το theme track για το «Μεγιστάνα», τον «Πανίσχυρο Μεγιστάνα Των Ninja».

- Και επειδή πολλοί ίσως να μην ξέρουν τι είναι ο «Πανίσχυρος Μεγιστάνας…»…
- Necropethamenos: Είναι μία ταινία. Έτσι λένε τουλάχιστον αυτοί που τη φτιάξανε. Εμείς δεν την έχουμε δει ακόμα.
- Τραμπάκουλας: Όχι, είναι μία μεγάλη στιγμή του ανεξάρτητου ελληνικού κινηματογράφου… νομίζουμε!

- Από το trailer και μόνο δείχνει αριστούργημα!
- Necropethamenos: Μάλλον θα είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!

- Θα μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για τη μπάντα; Πως ξεκινήσατε για παράδειγμα…
- Τραμπάκουλας: Ξεκινήσαμε το ‘93 ως Mitsowar, το ’94 γίναμε Moutrallica και τον ίδιο χρόνο αλλάξαμε σε Anorimoi που παραμένει μέχρι τώρα.

- Τα πρώτα demo είχαν δεχθεί διθυραμβικές κριτικές απ’ ότι ξέρω…
- Τραμπάκουλας: Κοίτα, ξεκινήσαμε ως Moutrallica με το “…And Justice For The Lightning Of The Black Puppets That Killed ‘Em All”, το οποίο φυσικά λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς…
- Necropethamenos: Τουλάχιστον τρία άτομα συνολικά δηλαδή.
- Τραμπάκουλας: Όχι, όχι, παραπάνω. Πρέπει να έστειλαν τουλάχιστον έξι άτομα διεύθυνση για να πάρουν την κασέτα.
- Necropethamenos: Και περίπου τρεις την πήρανε!
- Τραμπάκουλας: Επτά ζήτησαν το επόμενο demo, το “Epicus, Demicus, Anorimous”, του οποίου η τύχη αγνοείται.
- Necropethamenos: Εμείς βασικά δεν το έχουμε!

- Γιατί αγνοείται η τύχη του;
- Satriγιάννης: Λογικά θα το πήρε ο Necropethamenos!
- Τραμπάκουλας: Είναι πολύ απλό. Ο Μήτσος είχε την κασέτα, την οποία του είχα δώσει εγώ γιατί έχω το αρχείο των Ανώριμων, και αυτός έγραψε από πάνω κάποια εκπομπή, της Πειραϊκή Εκκλησία ίσως.

- Και γιατί δεν ξαναγράψατε τα κομμάτια;
- Τραμπάκουλας: Γιατί είχε χαθεί η μαγεία!

- Πόσο εύκολο είναι, σε σχέση με τα σοβαρά σου γκρουπ, να παίζεις χαβαλετζίδικο metal όταν είσαι Έλληνας;
- Necropethamenos: Περιμένουμε την παγκόσμια περιοδεία…

- Έλα, σοβαρά τώρα…
- Necropethamenos: Σε σχέση με τις σοβαρές μας μπάντες, ό,τι και αν έχουμε κάνει, οι Anorimoi έχουν τους περισσότερους οπαδούς και ακούγονται περισσότερο.
- Τραμπάκουλας: Και έχουν και το πιο πολυσυλλεκτικό κοινό. Όχι μόνο μεταλάδες και ροκάδες… Μας ακούνε και άσχετοι, και μικροί και μεγάλοι… Πάντως εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που γίνεται. Παίζουμε, γουστάρουμε και βγάζουμε ένα χαρτζιλίκι για να ηχογραφούμε τους δίσκους μας, όχι για να γίνουμε πλούσιοι…
- Necropethamenos: Αν θέλετε να μας κάνετε πλούσιους δεν έχω πρόβλημα! Δε δυσκολεύομαι…
- Τραμπάκουλας: Ναι, αν κάνετε δωρεές…
- Necropethamenos: Ναι, ναι… αγοράστε πολλά cd, είναι ωραία!
- Tafoplakium: Να το προωθήσεις αυτό, ε; Αγοράστε τα cd μας!
- Necropethamenos: Βασικά σβήσε όλη την υπόλοιπη συνέντευξη και βάλε μόνο αυτό: «Αγοράστε τα cd μας!».
- Τραμπάκουλας: Ε ναι, γιατί είναι γυφτιά ένα cd που μπορείς να αγοράσεις με 7 Ευρώ να το γράφεις!
- Necropethamenos: Έτσι, έτσι… και γενικά είναι γυφτιά να μην αγοράσεις το cd μας!
- Satriγιάννης: Που έχει και video clip μέσα…

-Τι διαφορετικό θα έχει το live με τους Nanowar;
- Τραμπάκουλας: Θα φοράμε διαφορετικά ρούχα για αρχή.
- Tafoplakium: Εγώ δεν έχω αλλάξει!
- Τραμπάκουλας: Όπως η δύναμη του Σαμψών ήταν τα μαλλιά του, η δική μας είναι αυτό το καφέ σημάδι.
- Necropethamenos: Στο live με τους Nanowar θα έχουμε ολόκληρο το καινούργιο άλμπουμ συν κάποια κλασσικά, ίσως παίξουμε και κανένα που δεν έχουμε στο κανονικό μας setlist!
  • SHARE
  • TWEET