Λεπτομέρειες για το νέο project του Max Cavalera με μέλη των Dillinger Escape Plan, Mars Volta και Mastodon

01/11/2012 @ 12:40
Ο Max Cavalera βρέθηκε στη Μαλαισία, στα πλαίσια της εμφάνισής του στο φεστιβάλ Rockaway.

Βρισκόμενος εκεί, μίλησε στη μοναδική ραδιοφωνική metal εκπομπή της Σιγκαπούρης, σε μία συνέντευξη που μπορείτε να δείτε παρακάτω σε τέσσερα μέρη.

Ο Cavalera αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες πάνω στο νέο του -αβάπτιστο ακόμη- project, στο οποίο θα συμμετέχουν ο Greg Puciato (Dillinger Escape Plan), ο Dave Elitch (πρώην Mars Volta) και ο Troy Sanders (Mastodon):

«O Troy (Sanders) των Mastodon μπήκε στο συγκρότημα επίσης, επομένως τώρα έχουμε τρεις τραγουδιστές διαθέσιμους για το project, το οποίο είναι εκπληκτικό. Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος με όλο αυτό, πιστεύω πως θα είναι πολύ πρωτότυπο. Δεν ξέρω καμία άλλη metal μπάντα εκεί έξω με τρεις ανθρώπους να τραγουδούν έτσι.»

Σε ένα επόμενο σημείο προσέθεσε: «Ακολουθώ σε μεγάλο βαθμό τα βήματα μας ως Nailmbomb (project του Cavalera στα 90s με τον Alex Newport των Fudge Tunnel) σχετικά με το πώς προσεγγίζω αυτό το συγκρότημα- δίνω πολύ προσωπικό, punk-rock συναίσθημα. Για το λόγο αυτό τα τραγούδια γράφονται πολύ γρήγορα- δεν το σκέφτομαι πάρα πολύ. Μου αρέσει περισσότερο έτσι, ώστε να είναι πιο ακατέργαστα. Τον Δεκέμβριο θα δουλέψουμε πάνω στη μουσική και ελπίζουμε να μπούμε στο στούντιο τον Ιανουάριο. Το βασικό πράγμα που δεν έχουμε είναι ένα όνομα.»







  • SHARE
  • TWEET