Last In Line: Οι Dio ...χωρίς τον Dio

18/05/2012 @ 11:52
Ο Andy Freeman ετοιμάζεται να γίνει «ο πιο μισητός τραγουδιστής στο heavy metal» καθώς θα αντικαταστήσει τον Ronnie James Dio στο reunion της original σύνθεσης της solo μπάντας του μεγάλου κοντού.

Ο κιμπορντίστας, Claude Schnell, επιβεβαίωσε ότι η μπάντα όντως θα κάνει εμφανίσεις υπό το όνομα Last In Line. Όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια τζαμαρίσματος με τους Steel Panther στο κομμάτι “Holy Diver”: «συνειδητοποίησα ότι ενώ το τραγούδι ξεκινάει μόνο με μουσικά όργανα, όλοι υποσυνείδητα περιμέναμε το επόμενο πράγμα που θα ακούσουμε να ήταν η φωνή του Dio. Παρόλη την αισθητή απουσία της, η αίσθηση που μας άφηνε το τραγούδι ήταν η ίδια όπως τότε.»

Σχετικά με τον πρώην frontman των Lynch Mob, Andy Freeman, που θα πάρει τη θέση πίσω από το μικρόφωνο, ο Schnell είπε: «Έκανε φοβερή δουλειά. Αν δεν είχε κάνει, δε θα κυνηγούσαμε ένα project μαζί του. Τα online σχόλια που έχει κάνει ότι «ετοιμάζεται να γίνει ο πιο μισητός τραγουδιστής» δεν έχουν βάση. Πιστεύω ότι θα κάνει αξιοπρεπέστατη δουλειά στο να διασκευάσει το υλικό του Dio.»
  • SHARE
  • TWEET