Lars Ulrich: «Ο Lou Reed δυσκολεύτηκε πιο πολύ απ' όλους να δεχτεί την κακή κριτική»

24/02/2012 @ 12:01
Ο drummer των Metallica, Lars Ulrich, μίλησε πρόσφατα για τις κακές κριτικές που έχει πάρει το "Lulu" αλλά και την επικείμενη 3D ταινία που ετοιμάζει η μπάντα.

Ο Lars Ulrich δήλωσε: «Ήταν δύσκολο για τον Lou Reed γιατί τα παίρνει όλα πολύ προσωπικά. Και πιστεύω ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως. Του είπαμε εξ' αρχής: "Άκου, υπάρχουν κάποιοι πολύ, πολύ, πολύ σκληροπυρηνικοί metal οπαδοί που τους αρέσουν όλα πακεταρισμένα εκ των προτέρων σε ένα συγκεκριμένο μικρό κουτί που μοιάζει κάπως έτσι και τη στιγμή που θα αποκλίνεις από αυτά θα λυσσάξουν". Η LA Weekly είπε ότι ο πραγματικός δίσκος της χρονιάς για το 2011 είναι το "Lulu", αλλά κανείς δε θα το αναγνωρίσει αυτό για τα επόμενα 20 χρόνια. Σε περίπου 900 χρόνια από τώρα ο κόσμος θα μπορεί να μιλάει για το "Lulu" στα ίσια, χωρίς να κρύβεται πίσω από μάσκες».

Ο Ulrich μίλησε και για την 3D ταινία που ετοιμάζουν και για την οποία είναι κάπως πιο επιφυλακτικοί μετά την αποτυχία του "Lulu". «Το να δημιουργήσεις τη δική σου 3D ταινία είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Απλά, δε θέλουμε να ριχτούμε σε κάτι που θα γίνει τόσο υπέρμετρα συντριπτικό ώστε να καταλήξει να σκάει μπροστά στα μούτρα σου».

Η ταινία θα αφορά τα παρασκήνια μιας συναυλίας των Metallica και η παραγωγή της θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά.
  • SHARE
  • TWEET