Κυριαρχία των Dream Theater σε ψηφοφορία για το αγαπημένο progressive άλμπουμ όλων των εποχών/ Τι λένε οι υπεύθυνοι του Rolling Stone

27/07/2012 @ 12:15
Το Rolling Stone διεξήγαγε ψηφοφορία για το αγαπημένο prog rock άλμπουμ όλων των εποχών, ωστόσο η μαζική εισροή ψηφοφόρων από την ιστοσελίδα των Dream Theater τους ανάγκασε να ...πειράξουν το αποτέλεσμα.

Οι Dream Theater πόσταραν το δημοψήφισμα στην ιστοσελίδα τους (κάτι το καθ' όλα νόμιμο και επιτρεπτό, σύμφωνα με το Rolling Stone), ωστόσο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δραματική και υπέρμετρη αύξηση των ψήφων των άλμπουμ των Dream Theater.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, αν κρατούσαν στη λίστα όλους τους δίσκους των Dream Theater, πρώτο θα ήταν το "Metropolis Pt.2: Scenes From A Memory", με δυσανάλογο ποσοστό ψήφων σε σχέση με τα άλλα συγκροτήματα, δεύτερο το "Images And Words", ενώ τα "Awake", "Octavarium" και "Six Degrees Of Inner Turbulence" θα βρίσκονταν επίσης στη λίστα.

Εν τέλει, το Rolling Stone κράτησε μόνο το "Metropolis Pt.2" στην πρωτιά της λίστας, όπως εξηγεί στην ανακοίνωση, η οποία διακατέχεται από πνεύμα σεβασμού προς την μπάντα, και έβγαλε από τη λίστα τους υπόλοιπους δίσκους της.
  • SHARE
  • TWEET