Ξανά στο τραπέζι τα σχέδια εορτασμού των 50 χρόνων των Rolling Stones

30/11/2011 @ 10:37
Oι Mick Jagger και Keith Richards θα συναντηθούν το Δεκέμβρη για να συζητήσουν το σχεδιασμό του εορτασμού για τα 50 χρόνια από την ίδρυση των Rolling Stones, παρά τη διάψευση, πριν από δύο περίπου μήνες, του Jagger ότι θα γίνει οτιδήποτε επετειακό.

Οι δύο καλλιτέχνες, και παλιοί φίλοι, θα παραμερίσουν τις πρόσφατες διαφωνίες τους και θα αποφασίσουν πώς να γιορτάσουν αυτή την επέτειο, με πηγές κοντά στο συγκρότημα να αποκαλύπτουν ότι ήδη υπάρχουν οι εταιρίες που θα προωθήσουν μια ενδεχόμενη παγκόσμια περιοδεία.

Ο Keith Richards, ο οποίος πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι η μπάντα σκοπεύει να κάνει πρόβες στο Λονδίνο, σε ένα μήνα περίπου, δήλωσε: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην κάνουν κάποιο είδος επετειακού show τον επόμενο χρόνο οι Rolling Stones. Στηρίζομαι σε αυτό. Δε χρειάζεται να είναι κάτι το πολύ θεαματικό πάλι, αλλά πρέπει να ξαναβρούμε το δρόμο μας μέσα από αυτό».

Εν τω μεταξύ, ο Mick Jagger, ο οποίος αποστασιοποιήθηκε από φήμες για συναυλία επανένωσης του συγκροτήματος, είπε: «Είναι πολύ συναρπαστικό όταν το σκέφτεσαι. Όλα είναι πιθανά».

Παρ' όλα αυτά, ένα άλλο μέλος της μπάντας, ο Ronnie Wood, δήλωσε ότι ο Jagger και ο Richards θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους πριν αποφασιστεί κάποιο σχέδιο. Ο Wood συνέχισε να σχολιάζει τη σχέση των δύο αντρών, η οποία διαταράχτηκε από τα σχόλια του Richards για την υπερβολική επίδειξη ανδρισμού από την πλευρά του Jagger, όπως αυτή προκύπτει από την αυτοβιογραφία του τελευταίου. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια φάση ίασης της σχέσης τους. Γίνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί. Πρέπει να πάρουν απόφαση ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, κάτι στο οποίο θα προσπαθήσουμε εγώ και ο Charlie να βοηθήσουμε. Ευχηθείτε μου καλή τύχη».
  • SHARE
  • TWEET