Klaus Meine: «Υπάρχει ακόμη ζωή σε αυτούς τους γέρους Scorpions»

07/01/2013 @ 11:56
Ο frontman των Scorpions, Klaus Meine, εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον λόγο για τον οποίο η μπάντα αποφάσισε να εγκαταλείψει τα σχέδιά της για συνταξιοδότηση.

Πριν τρία χρόνια, το συγκρότημα είχε ανακοινώσει τον τερματισμό της πολυετούς καριέρας του, μία απόφαση που σύντομα αναίρεσε.

Ο Meine εξήγησε: «Καθώς τα συναισθήματά μας μεγάλωναν, το να μην αποσυρθούμε έγινε σταδιακά κοινή απόφαση. Είναι άλλο πράγμα το να λες "αυτό είναι το τέλος των Scorpions" και άλλο να το κάνεις. Το άλμπουμ  "Sting In The Tail" έκανε τέτοια επιτυχία που μία ολόκληρη νέα γενιά θαυμαστών προστέθηκε στο πάρτυ μας. Ήταν εκπληκτικό. Και ξέρετε πως στα καλύτερα πάρτυ είναι μερικές φορές πολύ δύσκολο να βρεις την πόρτα.»

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, οι Scorpions σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν έναν «νέο» δίσκο που θα περιέχει αχρησιμοποίητα τραγούδια που έγραψαν στις αρχές των 80s.

«Ξεκινήσαμε πριν έναν χρόνο. Θα περιέχει υλικό από τραγούδια που δεν είχαμε ολοκληρώσει ποτέ στο παρελθόν, τραγούδια με αυθεντικό DNA των Scorpions από μία εκπληκτική εποχή. Μόλις τελειώσουμε με το τρελό πρόγραμμα της περιοδείας μας, θα ασχοληθούμε και πάλι.»

Ο Meine δεν απέκλεισε βέβαια και το ενδεχόμενο μίας κυκλοφορίας με πλήρως καινούργιο υλικό, καθώς όπως τόνισε «μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως υπάρχει ακόμη ζωή σε αυτούς τους γέρους Scorpions».
  • SHARE
  • TWEET