Καταιγίδα χτύπησε το Sonisphere Festival της Φινλανδίας - Γύρω στους 40 οι τραυματίες

10/08/2010 @ 12:01
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά στο Sonisphere Festival της Φινλανδίας την περασμένη Κυριακή, 8 Αυγούστου, μετά από καταιγίδα που «χτύπησε» το χώρο διεξαγωγής.



Σύμφωνα με τους διοργανωτές, γύρω στα 40 άτομα υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς. Παρά το γεγονός ότι η καταιγίδα διήρκεσε πέντε μόλις λεπτά, κατάφερε να προκαλέσει ζημιές σε μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων, ενώ η δεύτερη σκηνή του φεστιβάλ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Παρότι αρκετά συγκροτήματα αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους, μεταξύ αυτών και οι Motley Crue, το drumkit των οποίων καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, αρκετά ήταν και αυτά που συνέχισαν. Ο Bruce Dickinson, ο οποίος και παρουσίασε τον Alice Cooper στη Main Stage, λίγο μετά το ξέσπασμα της καταιγίδας, δήλωσε: «Η άλλη σκηνή καταστράφηκε εντελώς. Οι Motley Crue πήγαν σπίτι τους επειδή ο εξοπλισμός τους καταστράφηκε, όπως και ο δικός μας, αλλά εμάς δε μας νοιάζει. Δε θα πάμε σπίτι μας μέχρι να πάτε κι εσείς».

Μετά τις ευγενικές παραχωρήσεις άλλων συγκροτημάτων, και αφού οι roadies προσπάθησαν να στεγνώσουν τον εξοπλισμό που είχε βραχεί, τόσο ο Alice Cooper όσο και οι Iron Maiden κατάφεραν να παρουσιάσουν full sets στο φεστιβάλ.
  • SHARE
  • TWEET