Και επίσημα: οι Warlord το 2013 στην Ελλάδα

03/09/2012 @ 13:19
Ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα της ελληνικής metal κοινότητας θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, καθώς οι θρυλικοί Warlord θα βρεθούν πρώτη φορά στη χώρα μας για δύο εμφανίσεις που κανένας δεν πρέπει να χάσει!Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 @ Μύλος Club - Θεσσαλονίκη

Σάββατο 27 Απριλίου 2013 @ Gagarin 205 - Αθήνα

Το καλιφορνέζικο λυρικό Heavy Metal συγκρότημα σχηματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80 από τον ελληνικής καταγωγής συνθέτη και κιθαρίστα Bill Tsamis και τον drummer Mark Zonder. Λίγα συγκροτήματα με τόσο περιορισμένη δισκογραφία υπήρξαν τόσο επιδραστικά όσο οι Warlord, καθώς ένα EP το 1983 ("Deliver Us") και ένα μόνο full-length άλμπουμ, το "And The Cannons Of Destruction Have Begun" που κυκλοφόρησε το 1984, ήταν αρκετά για να συντηρήσουν το μύθο τους ζωντανό για 18 χρόνια μέχρι και την μικρής διάρκειας επανένωσή τους το 2002 με τον Joachim Cans των Hammerfall στα φωνητικά που έφερε την κυκλοφορία του "Rising Out Of The Ashes".

Οι φήμες για επαναδραστηριοποίηση του συγκροτήματος επιβεβαιώθηκαν πριν λίγους μήνες αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ότι η μπάντα που έχει εμφανιστεί live μόνο δύο φορές στην ιστορία της (και οι δύο στα πλαίσια του φεστιβάλ Wacken 2002) θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες στην Ελλάδα!

Δια στόματος William J Tsamis: «Ο Mark Zonder κι εγώ δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τους Warlord στην Ελλάδα τον ερχόμενο Απρίλη. Με το νέο μας άλμπουμ να έχει μόλις κυκλοφορήσει τότε, είμαστε έτοιμοι να εξαπολύσουμε όλη την δύναμη και τη μανία των Warlord στους σκληροπυρηνικούς Έλληνες οπαδούς μας αλλά και σε όσους άλλους θελήσουν να βιώσουν αυτή την καταιγίδα που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Από τα σκηνικά, μέχρι την παραγωγή και την παρουσίαση, όπως επίσης και από την μουσική όλων των περιόδων των Warlord, ο Mark κι εγώ ετοιμάσαμε ένα group που θα σας καταπλήξει - ναι, «καταπλήξει». Αν νομίζετε πως ξέρετε τι να περιμένετε, ξεχάστε το... γιατί αυτό που σας φέρνουμε είναι πέρα κι από τα πιο τρελά σας όνειρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την ασταμάτητη υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Είστε «εσείς» που κρατήσατε τη φλόγα ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια και ερχόμαστε για να μετατρέψουμε μπροστά στα μάτια σας αυτή τη φλόγα σε μια τεράστια πυρκαγιά. Έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη καθώς είστε οπαδοί των Warlord - και οι οπαδοί των Warlord είναι από τους πιο απαιτητικούς στη metal σκηνή. Δεν θα συναντήσουμε τις προσδοκίες σας, αλλά θα τις ξεπεράσουμε και θα σας προσφέρουμε μια συναυλία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον ερχομό μας στην Ελλάδα και ελπίζουμε να είστε και σεις το ίδιο. Ο Mark και εγώ γνωρίζουμε ότι σας χρωστάμε πολλά... και γι' αυτό ερχόμαστε να σας ξεπληρώσουμε. Να είστε εκεί!

Ο Bill Tsamis, ο Mark Zonder και η παρέα τους θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη (Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στο Μύλος Club) και στην Αθήνα (Σάββατο 27 Απριλίου 2013 @ Gagarin 205) για δύο εμφανίσεις που θα γράψουν ιστορία!

Λεπτομέρειες σχετικά με την προπώληση και τις τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET