Ιδιαίτερα live DVD ετοιμάζουν οι Smashing Pumpkins και οι Jane's Addiction

17/04/2013 @ 11:15
Οι Smashing Pumpkins και οι Jane's Addiction είναι δύο από τα συγκροτήματα που, σε συνεργασία με τη Rock Fuel Media, θα μας προσφέρουν τον Ιούνιο ξεχωριστές live κυκλοφορίες, βασισμένες στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες.

Πιο συγκεκριμένα, στις 25 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το "Oceania: 3D in NYC" των Smashing Pumpkins, μία συναυλία που γυρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Barclays Arena της Νέας Υόρκης, και όπου το συγκρότημα ερμήνευσε ολόκληρο το άλμπουμ "Oceania".

Η μπάντα παρουσίασε έπειτα και μία επιλογή από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, και τώρα μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό visual αποτέλεσμα, που δημιουργήθηκε από τον Sean Evans. Ολόκληρη η εμφάνιση είναι σε 3D.

Από την άλλη πλευρά, οι Jane's Addiction συνεργάστηκαν με την LG Mobile και κατέγραψαν μία συναυλία τους στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης, στην οποία παρουσιάζουν παλιά και νέα τραγούδια τους.

Το συγκρότημα χρησιμοποίησε μία σκηνή 360 μοιρών, η οποία επέτρεπε μία πανοραμική θέα και έναν εξαιρετικό ήχο, και ολόκληρη η συναυλία γυρίστηκε με χρήση 3D κινητών της LG. Το "Jane's Addiction: Live in NYC" θα κυκλοφορήσει επίσης στις 25 Ιουνίου.
  • SHARE
  • TWEET