Η τριλογία "¡Uno!", "¡Dos!", "¡Tre!" των Green Day θα ολοκληρωθεί με το ..."¡Quatro!"

22/11/2012 @ 13:28
Μετά τα "¡Uno!", "¡Dos!", "¡Tre!" , τη σειρά από άλμπουμ που θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου, οι Green Day αποκάλυψαν τα πλάνα τους για την κυκλοφορία ενός τέταρτου μέρους, του "¡Quatro!".

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει σκηνές από τα παρασκήνια, σκηνοθετημένο από τον Tim Lynch, και θα κάνει πρεμιέρα το 2013. Χαρακτηριστικές στιγμές από αυτή την ταινία θα αποκαλυφθούν στις ΗΠΑ στις 28 Νοεμβρίου, μέσα από το κανάλι VH1.

Η ταινία εστιάζει στη διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης της πρόσφατης τριλογίας του συγκροτήματος, ενώ παράλληλα θα δείξει και υλικό από τις συναυλίες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες προωθώντας το άλμπουμ.

Ο μπασίστας των Green Day, Mike Dirnt, δήλωσε για το ντοκιμαντέρ: «Το "¡Quatro!" φέρνει τους οπαδούς μας ένα βήμα πιο κοντά στο συγκρότημα, δίνοντάς τους επιπλέον πρόσβαση στα παρασκήνια και αποκαλύπτοντας πώς ήταν για εμάς το να δημιουργήσουμε αυτούς τους δίσκους.»

Υπενθυμίζουμε πως η περιοδεία των Green Day έχει μπει στον πάγο, έως ότου λυθούν τα προβλήματα του frontman τους, Billie Joe Armstrong με τις ουσίες, καθώς προς το παρόν βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης.
  • SHARE
  • TWEET