Η Sinead O' Connor στέλνει επιστολή στον Putin υπέρ των Pussy Riot

20/09/2012 @ 10:36
Η Sinead O' Connor έστειλε επιστολή στον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin με αίτημα την απελευθέρωση των μελών των Pussy Riot που κρατούνται στις φυλακές.

Τα τρία μέλη της «φεμινιστικής» punk κολεκτίβας καταδικάστηκαν σε δύο χρόνια φυλάκιση στις 17 Αυγούστου, κατηγορούμενα για «χουλιγκανισμό και θρησκευτικό μίσος».

Η O' Connor λέει: «Είμαι ένας από τους ανθρώπους που είχαν άμεση επαφή με αυτό που επιλέγω να αποκαλώ Άγιο Πνεύμα, όπως ενδεχομένως να είχατε και μερικοί από εσάς. Δεν το πιστεύω απλά, αλλά το ΓΝΩΡΙΖΩ ότι όλοι οι άνθρωποι, από βασιλείς μέχρι προέδρους, μέχρι τραγουδιστές, ΟΛΟΙ, είναι καλοί βαθιά μέσα στην ψυχή τους. Εκτός από αυτούς που εν γνώσει τους χτυπάνε μικρά παιδιά.»

«Τα παιδιά (των μελών των Pussy Riot) που έχασαν τις μαμάδες τους, δεν νοιάζονται για την πολιτική ή για κανένα συγκρότημα. Θέλουν τις μαμάδες τους. Κι εσείς θα πρέπει να θέλετε να μεγαλώνουν αγαπώντας την πατρίδα τους. Θα πονούν για το υπόλοιπο της ζωής τους αν δεν τους στείλετε τις μητέρες τους πίσω.»

«Κανένας πρόεδρος δεν είχε ποτέ το θάρρος να πει τις λέξεις «αγάπη» και «συγχωρώ». Ούτε καν οι ιερείς, τις περισσότερες φορές. Σας παρακαλώ, κύριε, πείτε το. Για τον εαυτό σας. Πείτε «συγχωρώ». Στείλτε αυτές τις μητέρες σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς τρέχουν τα νομικά ζητήματα...»
  • SHARE
  • TWEET