Hulk Hogan: «Θα παρατούσα την πάλη ανά πάσα στιγμή για να γίνω μέλος των Metallica»

28/01/2013 @ 11:33
Σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Kerrang!, ο διάσημος παλαιστής Hulk Hogan ρωτήθηκε για την ιστορία που είχε πει πέρυσι, ότι δηλαδή είχε επιχειρήσει να γίνει ο καινούργιος μπασίστας των Metallica.

«Με τόσες φήμες που κυκλοφορούν, η αλήθεια έχει διαστρεβλωθεί εντελώς. Η αλήθεια είναι ότι έπαιζα μουσική για πολλά χρόνια πριν ξεκινήσω την πάλη. Όταν άκουσα ότι οι Metallica έψαχναν μπασίστα, αποφάσισα ότι θα τα παρατούσα όλα μονομιάς για να γίνω μέλος τους.»

«Όταν το έμαθα, λοιπόν, μάζεψα τις κασέτες από την παλιά μου μπάντα και έβαλα τον Simon Cowell να τους κάνει παραγωγή - οι Green Jelly (σ.σ.: comedy rock μπάντα υποψήφια για Grammy, που ιδρύθηκε το 1981) κι εγώ είχαμε παίξει παλιά ένα κομμάτι του Gary Glitter, το "Leader Of The Gang", μαζί με τον Simon, τότε που αυτός δεν είχε κάνει το τεράστιο όνομά του γράφοντας μουσική για wrestling.»

«Μάζεψα λοιπόν το υλικό και το έστειλα στους Metallica αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση. Ίσως νόμιζαν ότι έκανα πλάκα. Ίσως νόμιζαν ότι έκανε κάποιος άλλος πλάκα και δεν ήμουν εγώ. Προσπάθησα, αλλά δεν έκανα ποτέ δοκιμαστικό για αυτούς. Μακάρι να είχα κάνει. Ωστόσο ο μπασίστας που πήραν ήταν  φοβερός!»

Οι Metallica άλλαξαν μπασίστα το 1986 όταν ο Jason Newsted αντικατέστησε τον μακαρίτη Cliff Burton και το 2001 όταν ο Robert Trujillo αντικατέστησε τον Jason Newsted.
  • SHARE
  • TWEET