Helloween και Gamma Ray live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες για το πως να φτάσετε στους χώρους διεξαγωγής - Κερδίστε 10 υπογεγραμμένες αφίσες!

21/11/2007 @ 04:50
Η επί σκηνής συνάντηση των Ηelloween με τους Gamma Ray είναι προ των πυλών! Tην Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Κτήριο 56, Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254) στην Αθήνα οι Helloween και οι Gamma Ray θα μας καταπλήξουν. Και ήρθε η ώρα για τις χρηστικές λεπτομέρειες...

Times (Αθήνα - Θεσσαλονίκη)

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 19.30.
(Προσοχή: 19.30 και όχι 18.30 όπως και το εισιτήριο γράφει, καθώς τα τελικά τεχνικά δεδομένα της περιοδείας απαιτούν περισσότερο χρόνο για τη σωστή προετοιμασία του εντυπωσιακού show).



Oι Gamma Ray θα ανέβουν στη σκηνή στις 20.30.
Ώρα Helloween στις 22.05
...και μετά το τέλος του Ηelloween set το όνειρο κάθε pumpkinhead γίνεται πραγματικότητα, καθώς ο Kai Hansen -ηγέτης των Gamma Ray και ex-Helloween- θα ανέβει στη σκηνή με τους πρώην bandmates του για ένα πολυαναμενόμενο jam των classic Helloween κομματιών της εποχής του!



Πληροφορίες για τους χώρους...

Στη Θεσσαλονίκη
Το Principal Club Theater βρίσκεται πάνω στην Εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών (Χαλκιδικής), 2 χλμ. μετά την αερογέφυρα του Αεροδρομίου στα δεξιά του δρόμου. Αφού το προσπεράσετε στα δεξιά σας παίρνετε την έξοδο για Νέο Ρύσιο και αμέσως μετά την έξοδο στρίβετε πάλι δεξιά (δίπλα στη γέφυρα) στον παράλληλο παράδρομο (δίπλα στη Εθνική) προς τα πίσω. Υπάρχουν πινακίδες που σας οδηγούν στο parking του Principal.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2310-428088.



Στην Αθήνα
Το Κτήριο 56 στην Αθήνα είναι κομμάτι του «Ελληνικoύ Κόσμου», που είναι το Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
Ανήκει σε ένα συγκρότημα κτηρίων που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, στον παλιό βιομηχανικό άξονα Αθήνας-Πειραιά, στο 254 της Πειραιώς, στο ρεύμα προς Πειραιά, δίπλα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

Αυτή είναι η πρόσοψη του «Ελληνικού Κόσμου» στην οδό Πειραιώς.



Σημειώστε ότι φτάνοντας εκεί θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς την είσοδο Γ (από την οδό Πολυκράτους που είναι κάθετη στην Πειραιώς, αφού προσπεράσετε και την σχολή Καλών Τεχνών)

Ο χώρος εξυπηρετείται από τα εξής Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς - Ομόνοια) στάση ΒΙΟΧΑΛΚΟ / ΥΦΑΝΤΗΡΙΑ
914 (Ομόνοια - Πειραιάς - Παλαιά Κοκκινιά) στάση ΒΙΟΧΑΛΚΟ/ΥΦΑΝΤΗΡΙΑ
Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας
Ιδού και οι σχετικοί χάρτες...





Εισιτήρια προπωλούνται προς 40 euro, ενώ η τιμή τους στο ταμείο θα είναι 45 euro.



Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 αφίσες Helloween, υπογεγραμμένες από τους Andi Deris και Dani Löble!

Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr με τίτλο "Helloween" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση), μέχρι την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, στις 15:00 το μεσημέρι.

Οι τυχεροί που θα προκύψουν από την κλήρωση θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
  • SHARE
  • TWEET