Hellish rock tour στην Ελλάδα: Helloween και Gamma Ray σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

04/09/2007 @ 03:27
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου: Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη. Σάββατο 24 Νοεμβρίου: Κτήριο 56, Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Αθήνα. Ξεκινώντας το Νοέμβριο από τη Βουδαπέστη, το Hellish Rock Tour θα οργώσει όλη την Ευρώπη δίνοντας στους fans των Helloween τη μοναδική ευκαιρία να δουν μαζί, στην ίδια σκηνή, τους Helloween και τους Gamma Ray. Εκτός από ελάχιστες και μάλλον συμπτωματικές συναντήσεις τους σε φεστιβαλικά line up, τα δύο συγκροτήματα δεν έχουν ποτέ περιοδεύσει μαζί.



Επιπλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Kai Hansen -ηγέτης των Gamma Ray και ex-Helloween- δε θα χάσει την ευκαιρία να ανέβει στη σκηνή με τους πρώην bandmates του για ένα πολυαναμενόμενο jam των classic Helloween κομματιών της εποχής του!



Από την πλευρά των Helloween ο κιθαρίστας τους Michael Weikath δήλωσε: "Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για όλους τους Helloween fans. Πραγματικά ανυπομονούμε να βγούμε στον δρόμο με τον Kai και την μπάντα του".

H προπώληση των εισιτηρίων προς 40 euro ήδη ξεκίνησε στα Ticket House, Pmw, www.ticketpro.gr. H τιμή τους στο ταμείο θα είναι 45 euro.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET