Ευρωπαϊκό ρεκόρ συμμετοχών για τις ελληνικές μπάντες στο διαγωνισμό Hard Rock Rising 2012

24/01/2012 @ 12:22
Συνολικά 87 μπάντες θα συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση της ψηφοφορίας!

Το Hard Rock Cafe Athens μπαίνει στη μάχη καλώντας όλους τους Έλληνες fans να ψηφίσουν, από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου, τις 9 καλύτερες ελληνικές μπάντες που θα προχωρήσουν στη φάση των live events για την ανάδειξη της ελληνικής μπάντας που θα μας εκπροσωπήσει στην παγκόσμια φάση του διαγωνισμού. Σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν 86 Hard Rock Cafes στον παγκόσμιο διαγωνισμό Hard Rock Rising και το Hard Rock Café Athens συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Οι fans μπορούν να ψηφίσουν από τη σελίδα Facebook του Hard Rock Cafe Athens, μέσω ενός ειδικού application, κατεβάζοντας δωρεάν τα τραγούδια από τα συγκροτήματα της επιλογής τους.

Οι 87 ελληνικές μπάντες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι:

U.N.S.I.N.
Hattie Green
Rosebleed
3EYXES
Iceflow
Schooldrivers
AKROS APORRITON
illusion
Serenity Broken
Allens Hand
Improbi Dei
Skysent LU
BanDemoniC
INCONGRUITY
Straw Tone
Belief
INK(greece)
Strawberry Street
Black Hat Bones
Jane In Pain
Sun, Rain in Life
Bleach!
JOKER
Sunlight
CHAKRADAR
karro
Supernatural Soldiers
chewing gun
Kostas Mitsas
the Big Nose Attack
Constance
LEFTHANDED SOCIETY
The Drizzle
Danger Angel
LiE
The Finger
daze of youth band
Limbo
THE JAMSTONE
Device
Melisses
The Liarbirds
Disharmony
MeQ
The Mongoose
Dj M.P.3.k.
Mpliax166
The Next Saturdays
Dope Flood
MR. HIGHWAY BAND
The Skelters
Dying For My Pride
NEXT DECADE
THE TUBESCREAMERS BAND
Emmono Grizo
No Sequence
THE U.N. BAND
Entry Wound
Oblivion Lighthouse
The scars of tears
Fetameriganoi
OCEAN MIND
Travel Mind Syndrome
Floating Worlds
out of memo
Verbal Delirium
Fortress Under Siege
PARAFERNELIA
Violent Disease
Full House Brew Crew
Parallel Tuned
Violet
Funky Monkey
Phase
Voodoo Healers
Gary Johnson
POWER CRUE
WARSHIP
Grace Abbott
Project Zeroed
WILD KITTEN
Grain Of Sense
Remade
Xraybandathens
Harsh Demise
Resistance of independent music
Yiannis Chalkias

Στην Αθήνα, το Hard Rock Café Athens θα φιλοξενήσει 4 lives για τις 9 καλύτερες μπάντες που θα ανακοινωθούν κατόπιν της τοπικής ψηφοφορίας. Μία κριτική επιτροπή, που θα αποτελείται από επαγγελματίες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, θα επιλέξει την ελληνική νικήτρια μπάντα, η οποία θα περάσει στη φάση του παγκόσμιου διαγωνισμού. Η ελληνική μπάντα θα πρέπει πλέον να παλέψει με τις αντίστοιχες μπάντες των υπολοίπων 85 Hard Rock Cafes ανά τον κόσμο που συμμετέχουν στο διαγωνισμό Hard Rock Rising. Οι νικητές θα μειωθούν στις καλύτερες 10 μπάντες παγκοσμίως μέσω ψηφοφορίας των fans. Τέλος, ένα panel διάσημων κριτών και επαγγελματιών της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει τους 3 τελικούς νικητές.

Η νικήτρια μπάντα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, για την απόλυτη rock star εμπειρία, τη συμμετοχή της στο Hard Rock Calling 2012! Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα λάβουν $5,000 και $2,500, αντίστοιχα, σε credits της ReverbNation για την προώθηση της καριέρας τους.

Το Hyde Park σας καλωσορίζει - Hard Rock Calling 2012
Το Hard Rock Calling, ένα παγκόσμιο γεγονός, που διανύει την έβδομη συνεχόμενη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σπουδαιότερα βρετανικά μουσικά γεγονότα. Το φεστιβάλ για το 2012 θα γίνει από τη Παρασκευή 13 Ιουλίου έως την Κυριακή 15 Ιουλίου στο Hyde Park του Λονδίνου. Τα ονόματα που θα παίξουν ζωντανά φέτος συμπεριλαμβάνουν τον Bruce Springsteen και την E Street Band, οι οποίοι θα κυριαρχήσουν στη σκηνή για δεύτερη φορά στο Hard Rock Calling. Οι μουσικοί του Hard Rock Calling 2012 θα αποτελέσουν μέρος μίας  σειράς από ονόματα θρύλων της rock 'n' roll που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το μοναδικό festival, όπως: Aerosmith, Eric Clapton, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel, The Killers, The Police, Rod Stewart και Bon Jovi.

Ψηφίστε την αγαπημένη σας ελληνική μπάντα από τις 25 Ιανουαρίου και ελάτε στο Hard Rock Café Athens για να παρακολουθήσετε τη μάχη, ανάμεσα στις τοπικές μπάντες, που θα δώσει στον νικητή μία ευκαιρία ζωής!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET