Επεισοδιακή απομάκρυνση του Neil Turbin (πρώην Anthrax) από τους Onslaught

Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του τραγουδιστή και του κιθαρίστα της μπάντας, Nige Rockett

28/11/2014 @ 15:32
Ο περισσότερο γνωστός για την συμμετοχή του στους Anthrax, Neil Turbin, συμμετείχε εκτάκτως στην πρόσφατη Αμερικάνικη περιοδεία των Βρετανών thrashers Onslaught και πρόλαβε να αποτελέσει παρελθόν πριν από την ολοκλήρωσή της.

Έκτοτε ξέσπασε πόλεμος μεταξύ του γυρολόγου τραγουδιστή και του κιθαρίστα της μπάντας, Nige Rockett, με τους δυο τους να εξαπολύουν εκατέρωθεν δηλώσεις όσον αφορά την αιτία της λύσης της συνεργασίας.

Καταρχάς ο Rockett δήλωσε ότι ο Turbin απολύθηκε επειδή δεν είχε μάθει τα τραγούδια, παρότι είχε αρκετό χρόνο στην διάθεσή του. Ακολούθησε όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση του Turbin και η ανταπάντηση του Rockett.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, o Turbin δήλωσε ότι αφενός δεν είχε αρκετό χρόνο για να μάθει τα τραγούδια απέξω, και αφετέρου ότι εγκατέλειψε την περιοδεία επειδή δεν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα.

Ο Rockett, αφού απείλησε τον Turbin ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του για τις δυσφημιστικές του δηλώσεις, ανέφερε ότι οι πληρωμές προς εκείνον έγιναν κανονικά, και πρόσθεσε ότι οι Onslaught θα εκδώσουν λεπτομερή ανακοίνωση αναφορικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί.
  • SHARE
  • TWEET