Ένα βήμα πριν την αυτοκτονία βρέθηκε ο Jacoby Shaddix των Papa Roach

27/09/2012 @ 11:20
Ο frontman των Papa Roach, Jacoby Shaddix, σκόπευε να αυτοκτονήσει, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του με τον αλκοολισμό αλλά και την κρίση στο γάμο του.

Την τελευταία στιγμή ο τραγουδιστής άλλαξε γνώμη, συνειδητοποιώντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν μία «εγωιστική κίνηση».

«Πήγα στο Sausalito με σκοπό να κρεμαστώ. Έφτασα στα όριά μου. Το αλκοόλ, ο τρόπος ζωής μου, η γυναίκα με την οποία ήμουν μαζί από τα 16 μου - ποτέ δεν ήμουν περισσότερο κατεστραμμένος. Δεν αστειευόμουν, θα έβαζα τέλος σε όλα αυτά.»

Αποκάλυψε πως είχε πρόβλημα με το ποτό για πάνω από δέκα χρόνια, ενώ η γυναίκα του, με την οποία ήταν μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια επιθυμούσε να βάλει τέλος στη σχέση τους. «Έφτασε κάποια στιγμή που η Kelly θέλησε να ζήσει τη ζωή της χωρίς εμένα. Αυτή η στιγμή ήταν ό,τι φοβόμουν περισσότερο στη ζωή.»

Ο τραγουδιστής άλλαξε γνώμη, όταν βρέθηκε στο ξενοδοχείο του και άρχισε να προετοιμάζει την αυτοκτονία του. Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει «αυτή την τελευταία συνομιλία με τους δικούς σου στο τηλέφωνο».

Ο Shaddix συνέχισε: «Η αυτοκτονία είναι ό,τι πιο εγωιστικό μπορεί να κάνει κάποιος. Αποφάσισα πως έπρεπε να υπομείνω τον πόνο που βίωνα. Αντί της κρεμάλας, έγραψα ένα τραγούδι.»

Χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να πείσει τους Papa Roach να χρησιμοποιήσουν τους στίχους γράφοντας ένα κομμάτι. Τελικά γεννήθηκε το "Before I Die", ένα τραγούδι που βρίσκεται μέσα στο έβδομο στούντιο άλμπουμ της μπάντας, "The Connection", το οποίο κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου.
  • SHARE
  • TWEET