Έκκληση από τους φαν των AC/DC για αλλαγή του Set List

09/11/2009 @ 00:42
Δεν άντεξαν, φαίνεται, άλλο οι φαν των AC/DC και αποφάσισαν να στείλουν μία επιστολή προς την αγαπημένη τους μπάντα μέσω του fan site τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το απαράλλαχτο setlist των ροκ θρύλων που ακολουθεί το Black Ice Tour τους.



Μέρος της επιστολής αναφέρει:
«...Έχετε υπόψη σας ότι υπάρχουν χιλιάδες οπαδοί που συζητούν εδώ και μήνες για το set list του Black Ice Tour, και που ελπίζουν πως η μπάντα επιτέλους θα παίξει κάποιο τραγούδι που δεν απευθύνεται μονάχα στον “αδιάφορο” φαν; Ναι είναι οι ίδιοι οπαδοί που βάζουν λεφτά στη τσέπη σας, αλλά δεν έχουν το ίδιο πάθος που έχουμε εμείς για τη μουσική σας. Μπορεί να φωνάζουν στις συναυλίες σας, να φεύγουν κατευχαριστημένοι, αλλά έρχονται μονάχα για το “Thunderstruck”. Δεν ζούνε και αναπνέουν για τους AC/DC όπως εμείς...
... Θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας την αλλαγή του set list. Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε “Παίχ’τε αυτό!”, “Μην παίξετε τούτο!”, το αφήνουμε στην κρίση σας. Κάντε μας μια έκπληξη. Δώστε σε μας, και στους χιλιάδες ομοίους μας, το rock ’n’ roll που αγαπάμε!».
  • SHARE
  • TWEET