Δεν αποκλείει την μόνιμη επανένωση των Metal Church o τραγουδιστής τους, Ronny Munroe

12/02/2013 @ 11:28
Η επανένωση των Metal Church, η οποία έγινε στα πλαίσια της κρουαζιέρας 70000 Tons Of Metal, πιθανότατα δεν θα είναι μόνο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Το συγκρότημα έδωσε δύο συναυλίες εν πλω, ερμηνεύοντας ολόκληρο το ντεμπούτο τους "Metal Church" στην πρώτη, ενώ στην δεύτερη το setlist περιελάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους.

Ο τραγουδιστής Ronny Munroe έδωσε μία συνέντευξη λίγο αργότερα, στην οποία μίλησε για τα πλάνα της μπάντας για έναν νέο δίσκο, και πιθανότατα μερικές συναυλίες σε φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι.

«Θέλαμε να δούμε πως θα πάει, και τελικά πήγε πάρα πολύ καλά. Ο Kurdt Vanderhoof (κιθάρα) μου έστειλε μερικές ιδέες, δεν είναι τίποτα ολοκληρωμένο ακόμη. Όταν επιστρέψουμε θα συγκεντρωθούμε στο γράψιμο καινούργιου υλικού. Θα είναι μοναδικό, ο Kurdt είναι φοβερός συνθέτης.»

Ερωτηθείς αν όλα αυτά δείχνουν πως η επανένωση θα είναι μόνιμη, απάντησε: «Ο χρόνος θα δείξει. Θα κάνουμε ένα καινούργιο άλμπουμ και σίγουρα δεν θα κάνουμε αυτά που κάναμε στο παρελθόν, δεν είμαστε πια 25. Δεν λέω ότι γεράσαμε, αλλά τα πράγματα πρέπει να γίνουν σωστά.»
  • SHARE
  • TWEET