Δείτε τη διάλεξη του Corey Taylor στο Πανεπιστήμιο του Oxford

08/11/2011 @ 10:57
O frontman των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor, εμφανίστηκε ως καλεσμένος ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στις 8 Ιουνίου 2011.

Ο Taylor απευθύνθηκε στους περίπου 120 φοιτητές που τον παρακολουθούσαν, στη μεγάλη αίθουσα της Oxford Union, της κοινότητας debate του Πανεπιστημίου.

Το μήνυμα του τραγουδιστή ήταν να μην ακολουθούμε τα όνειρά μας, αλλά να βρούμε αυτό στο οποίο είμαστε καλοί και να το ακολουθήσουμε.

«Πολλοί άνθρωποι κυνηγούν όνειρα που δεν καταλαβαίνουν», είπε. «Πολλοί προσπαθούν να κυνηγήσουν πράγματα που θα τους άρεσε να κάνουν, αλλά δεν είναι αρκετά ρεαλιστές για να καταλάβουν ότι δεν έχουν ταλέντο».

Όταν ερωτήθηκε γιατί, ενώ υπερασπίζεται την αυθεντικότητα, ανήκει σε μία μπάντα (Slipknot) της οποίας τα μέλη φορούν τρομακτικές μάσκες που αποκρύπτουν την ταυτότητά τους, ο Taylor είπε πως έχει να κάνει με τα χαώδη και προβληματικά πρώτα χρόνια στην Iowa.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλήρη διάλεξη του Corey Taylor, χωρισμένη σε τέσσερα μέρη, από την ιστοσελίδα του, ξεκινώντας από αύριο, 9 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer παρακάτω:

  • SHARE
  • TWEET