Chester Bennington: Ντεμπούτο για τους Dead By Sunrise / Τι δηλώνει για την εμφάνιση των Linkin Park στην Αθήνα

13/07/2009 @ 01:40
O Chester Bennington βάζει τις τελευταίες πινελιές στον επικείμενο δίσκο των Dead By Sunrise, "Out Of Ashes", που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Warner Bros. Records το φθινόπωρο. Μαζί του θα είναι οι Ryan Shuck (κιθάρα), Amir Derakh (κιθάρα), Brandon Belsky (μπάσο), Elias Anda (τύμπανα) και Anthony Valcic (πλήκτρα), ενώ την παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκε ο Howard Benson (Mötorhead, My Chemical Romance).



Η διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών ξεκίνησε από τον Bennington το 2007, λίγο προτού οι Linkin Park μπουν στο στούντιο για την ηχογράφηση του "Minutes To Midnight", με τον ίδιο να δηλώνει:

«Είχα μερικά τραγούδια που ακούγονταν πολύ καλά, αλλά γνώριζα πως δεν ταίριαζαν «στυλιστικά» στους Linkin Park. Είναι πιο σκοτεινά, πιο σέξυ και πιο προσωπικά από ο,τιδήποτε έχω συνθέσει μέχρι τώρα για τη μπάντα, κι έτσι προτίμησα να τα δουλέψω μόνος μου από το να προσπαθήσω να τα μεταμορφώσω σε τραγούδια για τους Linkin Park. Αυτή η μουσική με έχει απορροφήσει, την ακούω συνέχεια στο κεφάλι μου και στο δίσκο αυτό δε θα υπάρχουν hip hop επιρροές, κάτι που προφανώς είναι μεγάλη διαφοροποίηση».

Θυμίζουμε ότι οι Linkin Park έρχονται στην Αθήνα και το Terra Vibe Park την Τρίτη, 21 Ιουλίου, μαζί με τους Funeral For A Friend.

Ορίστε τι δήλωσε ο Chester Bennington σε πρόσφατη συνέντευξη του, σχετικά με την επιστροφή των Linkin Park στο Terra Vibe: «Ανυπομονώ να ξαναπαίξω στο Terra Vibe, το μέρος είναι καταπληκτικό. Για να είμαι ακριβής, είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου βρήκα αυτό ακριβώς που περίμενα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Όσο για τον κόσμο, είναι εξαιρετικός, είχαμε περάσει φανταστικά. Έχουμε κάνει και μερικούς φίλους εκεί, ελπίζω να τα πούμε και πάλι και να περάσουμε εξίσου ωραία».
  • SHARE
  • TWEET