Blind Guardian: Όλες οι λεπτομέρειες του νέου δίσκου

Έτοιμος ο διάδοχος του "At The Edge Of Time"

07/11/2014 @ 21:10
Τέσσερα και πλέον χρόνια μετά από το "At The Edge Of Time", οι Blind Guardian είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον νέο τους studio δίσκο. Ο τίτλος του θα είναι "Beyond The Red Mirror", και ως ημερομηνίας κυκλοφορίας έχει οριστεί η 30ή Ιανουαρίου 2015.

Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στο Twilight Hall Studio του Grefrath (Γερμανία), με παραγωγό για μία ακόμη φορά τον Charlie Bauerfeind (Angra, Gamma Ray, Saxon, Hammerfall, Helloween, Rage), ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο επί μακρό χρονικό διάστημα συνεργάτης της μπάντας, Felipe Machado.

Στον δέκατο δίσκο των Γερμανών συμμετέχουν τρεις χορωδίες, μία από την Πράγα (Τσεχία), μία από την Βουδαπέστη (Ουγγαρία) και μία από την Βοστόνη (Η.Π.Α.), καθώς και δύο 90μελής κλασικές ορχήστρες.

Η Jewel Case έκδοση θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια, το περιορισμένης έκδοσης Digi-Pack επιπλέον το "Distant Memories", και το Earbook τα "Distant Memories" και "Doom". Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και σε διπλό gatefold βινύλιο.

Προπομπός του "Beyond The Red Mirror" θα είναι το single "Twilight Of The Gods", το οποίο θα περιλαμβάνει δύο επιπλέον ζωντανά ηχογραφημένα κομμάτια και θα διατεθεί σε CD και βινύλιο.

Οι Blind Guardian πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο για τρεις συνολικά συναυλίες. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν την Παρασκευή, 8 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, και το Σαββατοκύριακο, 9 Μαΐου και 10 Μαΐου στην Αθήνα.

"Beyond The Red Mirror" track listing:

01. The Ninth Wave
02. Twilight of the Gods
03. Prophecies
04. At the Edge of Time
05. Ashes of Eternity
06. Distant Memories
07. The Holy Grail
08. The Throne
09. Sacred Mind
10. Miracle Machine
11. Grand Parade
12. Doom


Blind Guardian - Beyond The Red Mirror (Jewel Case)

 Blind Guardian - Beyond The Red Mirror (Earbook)
  • SHARE
  • TWEET