Αποσπάσματα από την εμφάνιση των Pink Floyd στο 14h Technicolor Dream σύντομα διαθέσιμα

05/09/2008 @ 04:21
Το θρυλικό φεστιβάλ 14h Technicolor Dream, ίσως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη συγκέντρωση του ψυχεδελικού κόσμου στα βρετανικά '60s, αποτελούσε κάτι σαν το Άγιο Δισκοπότηρο για τους φίλους των Pink Floyd. Τώρα, μετά από πάνω από 40 χρόνια, φαίνεται ότι θα γίνει διαθέσιμο από την Eagle Rock Entertainment. Το dvd "A Technicolor Dream" είναι η ιστορία του ψυχεδελικού κινήματος της Βρετανίας και ο δρόμος προς την αποκορύφωσή του με το προαναφερθέν φεστιβάλ, ένα ολονύχτιο πάρτυ που οργανώθηκε στις 29 Απριλίου 1967.



Εξιστορούνται ιστορικές στιγμές του κινήματος, όπως η ίδρυση του London Free School, του club U.F.O. και η δημιουργία του περιοδικού International Times, μέσα από συνεντεύξεις με ανθρώπους όπως οι Roger Waters και Nick Mason, Kevin Ayers, Arthur Brown, Phil May κ.α.. Όλα αυτά με υπόβαθρο πάντα τη μουσική του Syd Barrett και των Pink Floyd.

Πέρα από τα στιγμιότυπα από αυτή την εμφάνιση, θα περιλαμβάνονται ως bonus τρεις ακόμα εμφανίσεις των Pink Floyd της ίδιας εποχής, με τον Syd Barrett ακόμα ηγέτη τους.
  • SHARE
  • TWEET