Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της νέας δουλειάς των Biffy Clyro / ακούστε το καινούριο τους κομμάτι

01/08/2012 @ 11:03
Οι Biffy Clyro αποκάλυψαν τον τελικό τίτλο του νέου τους, διπλού άλμπουμ.

Το "Opposites", όπως θα ονομάζεται τελικά, είναι ένα άλμπουμ που σύμφωνα με τον frontman του συγκροτήματος, Simon Neil, είναι περίεργο αλλά ταυτόχρονα μελωδικό: «Κρατάμε ακόμη τη μελωδία, αλλά είμαστε ακόμη όσο περίεργοι όσο ήμαστε πάντα.»

Ο τίτλος του δίσκου αντλήθηκε από τους συγκρουόμενους στίχους σε κάθε δουλειά των Σκωτσέζων, με τα θετικά και αρνητικά συναισθήματα να εναλλάσσονται. Μπορείτε να δείτε ένα πρώτο trailer που είχαν δώσει στη δημοσιότητα εδώ.

Επίσης, πριν μερικές ώρες σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Radio 1, το συγκρότημα αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το "Stingin' Belle", και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Μιλώντας στην εκπομπή για το κομμάτι αυτό, ο Neil δήλωσε: «Είναι περίεργο όταν αποκαλύπτεις κάτι πάνω στο οποίο δούλευες τα προηγούμενα δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο, αλλά ακόμη και έτσι σε ενθουσιάζει. Είμαστε σίγουρα κάπως νευρικοί, αλλά χαιρόμαστε πολύ.»

Ερωτηθείς γιατί διάλεξαν αυτό το κομμάτι για την πρεμιέρα του άλμπουμ, απάντησε: «Ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που έδεσαν αμέσως όταν τα ηχογραφούσαμε. Αντιπροσωπεύει τον δίσκο, δείχνει πόσο υπερβολικός είναι.» Και προσέθεσε: «Ίσως είναι ο τελευταίος μας υπερβολικός δίσκος.»

  • SHARE
  • TWEET