Ανακοινώθηκε ο νέος κιθαρίστας των Whitesnake

Ο αντικαταστάτης του Doug Aldrich, και επίσημα

25/08/2014 @ 11:00
Δύο ολόκληρους μήνες αφότου ο David Coverdale είχε δηλώσει πως ο αντικαταστάτης του Doug Aldrich στους Whitesnake έχει βρεθεί, χωρίς όμως να ανακοινώσει ποιός είναι για νομικούς λόγους, έδωσε τελικά στη δημοσιότητα και το όνομά του.

Πρόκειται για τον Joel Hoekstra, κιθαρίστα μέχρι πρότινος των Night Ranger. O Hoekstra συμμετείχε στα δύο τελευταία άλμπουμ του συγκροτήματος, "Somewhere In California" (2011) και "High Road" (2014), καθώς και στο ζωντανά ηχογραφημένο "24 Strings & A Drummer" (2012).

Η σχετική δήλωση του Coverdale έχει αναλυτικά ως εξής:

«Ένας από τους πρώτους κιθαρίστες, αν όχι ο πρώτος, που εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του όταν έγινε γνωστό πως ο Doug Aldrich αποχώρησε, ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός, το οποίον είχαμε γνωρίσει πέρυσι, όταν η μπάντα του άνοιξε για τους Whitesnake στην Arizona.

Όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι μαζί του, όχι μόνο για την κιθαριστική του δεινότητα, αλλά και για τον συγκαταβατικό του χαρακτήρα, και βρέθηκε σίγουρα στο μυαλό μας όταν ξεκινήσαμε την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Doug Aldrich στους Whitesnake.

Τζαμάραμε και οι εντυπώσεις ήταν τόσο εξαιρετικές και για τις δύο πλευρές, ώστε να του ζητήσουμε αμέσως να μπει στους Whitesnake. Αυτό έγινε στις 20 Μαΐου. Πλέον, ο Joel εκπληρώνει τις τελευταίες συναυλιακές του υποχρεώσεις με τους Night Ranger.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την υπομονή και την κατανόησή σας και σας ζητούμε, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, να καλωσορίσετε, όπως κάναμε κι εμείς, τον ιδιαίτερα χαρισματικό νέο μας αδελφό, τον εξαιρετικό κιθαρίστα Joel Hoekstra.»
  • SHARE
  • TWEET