Ανακοίνωση των Guns N' Roses σχετικά με τον κιθαρίστα της μπάντας, Robin Finck

23/04/2008 @ 04:44
Θα θυμάστε πως πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί η επιστροφή του κιθαρίστα των Guns N' Roses, Robin Finck, στην παλιά του μπάντα, τους Nine Inch Nails, τουλάχιστον για την επερχόμενη περιοδεία τους. Χθες, οι Guns N' Roses προέβησαν σε σχετική με το θέμα ανακοίνωση, μιας και πολύς κόσμος αναρωτιέται σχετικά με την κατάσταση του Finck στη μπάντα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής...



«Τα πλάνα του Robin βρήκαν όλους μας στους Guns λίγο απροετοίμαστους. Όντως, το mail του Del James (συνεργάτη επί χρόνια του Axl) που κάποιος φρόντισε να διαρρεύσει αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο το πως έχουν τα πράγματα: «Μόνο ο Robin γνωρίζει τι κάνει ο Robin».

Ούτε εμείς αλλά ούτε και το management και οι υπόλοιποι γνωρίζουμε κάτι παραπάνω σχετικά με το θέμα, και προτιμάμε αυτή τη στιγμή να μην καταγράψουμε τις απόψεις μας.

Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για την κυκλοφορία του "Chinese Democracy" και τα πράγματα πάνε καλά.

Όταν θα ξεκινήσουμε τα πλάνα για τη νέα περιοδεία μαζί, τότε θα δούμε πως έχουν τα πράγματα. Μέχρι τότε, ο Robin θα περιοδεύει με τους ΝΙΝ κι εμείς θα δουλεύουμε με το management στα σχέδιά μας. Ευχαριστούμε όσους συνεχίζουν να μας δείχνουν την υποστήριξή τους».
  • SHARE
  • TWEET