Αλλαγή ημερομηνίας για το live των Candlemass / Grand Magus / Memory Garden στην Αθήνα, ακυρώνεται η συναυλία της Θεσσαλονίκης

05/09/2009 @ 15:05
Από ανακοίνωση που λάβαμε προ ολίγων λεπτών:

Λόγω της πραγματοποίησης των εθνικών εκλογών την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009 (πράγμα που προκάλεσε αρκετά προβλήματα, μη εμφανή στο ευρύ κοινό, στις ήδη και εδώ αρκετό καιρό ανακοινωμένες συναυλίες) αλλά και των προεκλογικών ομιλιών όλων των κομμάτων που διαρκούν μέχρι και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009, η συναυλία της Θεσσαλονίκης ακυρώνεται, ενώ η συναυλία της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πιο πρίν, δηλαδή το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Για όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια, ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.



Και για όσους αναρρωτηθούν γιατί οι συναυλίες δεν μετατέθηκαν για αργότερα, ο λόγος είναι ότι οι Candlemass δε θα δώσουν άλλες συναυλίες μέχρι τον Απρίλιο του 2010 (μην ξεχνάτε το γεγονός ότι ο τραγουδιστής τους, Robert Lowe (Solitude Aeturnus), ζει στις Η.Π.Α. και ως εκ τούτου δεν είναι και τόσο εύκολο να πηγαινοέρχεται Η.Π.Α. - Ευρώπη)! Επίσης ούτε νωρίτερα γινόταν να παίξουν, γιατί έχουν ήδη κάποιες κλεισμένες συναυλίες στη Σουηδία.

Candlemass (Sweden) + Grand Magus (Sweden) + Memory Garden (Sweden)
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009 - Αθήνα - Gagarin 205
  • SHARE
  • TWEET