Ακούστε τον Corey Taylor να αφηγείται τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου του

29/09/2011 @ 10:56
Ο Corey Taylor εξέδωσε τον Ιούλιο το βιβλίο του, "Seven Deadly Sins - Settling The Argument Between Born Bad And Damaged Good",  μέσω του οποίου ο τραγουδιστής απευθύνεται στους οπαδούς του, μοιραζόμενος μαζί τους την κοσμοθεωρία του ως αμαρτωλός.

Το 256 σελίδων βιβλίο αφηγείται την προσωπική ιστορία του Taylor και έχει χαρακτηριστεί ως «μία μεγάλη συζήτηση γύρω από το τι σημαίνει να είσαι καλό ή κακό άτομο».

Το "Seven Deadly Sins" έχει γραφτεί υπό το πρίσμα των 7 θανάσιμων αμαρτημάτων. Τα χρόνια της υπερβολής τελικά έκαναν τον Taylor να σκεφτεί τι ακριβώς είναι αμαρτία και κατά πόσο το να αμαρτάνεις μπορεί να θεωρηθεί και κάτι θετικό. Είναι μία καταγραφή αναμνήσεων πολύ άμεση, μία ιστορία μέσα από την οποία ο τραγουδιστής μοιράζεται τη φιλοσοφία του, αυτή που καλλιεργήθηκε στα χρόνια της τρέλας και της υπερβολής.

Ο Corey Taylor αποφάσισε να αφηγηθεί ο ίδιος το βιβλίο του, δημιουργώντας ένα audiobook, τα πρώτα κεφάλαια του οποίου μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Σχολιάζοντας το, ο διάσημος τραγουδιστής των Slipknot και των Stone Sour δήλωσε: «Όσοι με ξέρουν, ακούν το audiobook και μετά μου λένε πως ήταν σα να τους μιλάω απευθείας, ότι δε μπορούν να βγάλουν τη φωνή μου από το μυαλό τους όταν διαβάζω το βιβλίο μου. Αυτό είναι το καλύτερο κοπλιμέντο που μπορούν να μου κάνουν, γιατί αυτό το βιβλίο υποτίθεται ότι είναι μία συζήτηση. Υποτίθεται ότι είμαι εγώ που προσπαθώ να πείσω τους υπόλοιπους και να δηλώσω τη γνώμη μου. Φαίνεται ότι τα κατάφερα».



  • SHARE
  • TWEET