Ακούστε το νέο άλμπουμ των Bullet For My Valentine, "Temper Temper", στο Rocking.gr

01/02/2013 @ 20:23
Οι Bullet For My Valentine κυκλοφορούν το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, υπό τον τίτλο "Temper Temper" στις 11 Φεβρουαρίου από την RCA Records.

Το Rocking.gr, αποκλειστικά για την Ελλάδα και σε συνεργασία με τη Sony Greece, σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε το νέο άλμπουμ, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του site.

Οι Bullet For My Valentine θεωρούνται εκ των κορυφαίων σύγχρονων συγκροτημάτων στο heavy metal και πρόσφατα ήταν headliners στο Rock Week του BBC Radio 1, στα BBC Maida Vale Studios, ενώ ετοιμάζονται για νέα παγκόσμια περιοδεία και συμμετοχή στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού.

Στο άλμπουμ "Temper Temper" έχει κάνει παραγωγή ο Don Gilmore (Linkin Park / Pearl Jam), ο οποίος έχει δουλέψει με την μπάντα στον προηγούμενο δίσκο τους, το "Fever", (κυκλοφόρησε το 2010) και ηχογραφήθηκε στην Ταϊλάνδη και στην Ουαλία. Το "Fever" έκανε ντεμπούτο κατευθείαν στο Top 10 σε Αγγλία (#5), Αμερική (#3), Ιαπωνία (#1), Αυστραλία (#5), Αυστρία (#2), Καναδά (#4), Γερμανία (#3) και Ελβετία (#7).

Διαβάστε εδώ την κριτική του Rocking.gr για το νέο άλμπουμ.

Δείτε εδώ το video για το ομότιτλο τραγούδι του "Temper Temper".

Δείτε εδώ το video για το τραγούδι "Riot".

Pre-order on iTunes.

Bulletformyvalentine.com
Facebook.com/BulletForMyValentine
Twitter.com/bfmvofficial

  • SHARE
  • TWEET