Aκούστε μια διαφορετική εκτέλεση του "I'm Waiting For The Man" των Velvet Underground

Περιλαμβάνεται στην πολυτελή box set έκδοση για την 45η επέτειο του τρίτου δίσκου τους

06/11/2014 @ 16:08
Μια πιο… χαλαρή live εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού των Velvet Underground, ηχογραφημένη στο «Matrix» του San Francisco το 1969, μπορείτε να ακούσετε από εδώ.

Το τραγούδι θα είναι μέρος της super deluxe edition του τρίτου δίσκου της καριέρας τους με τίτλο το όνομά τους. Κυκλοφορεί στις 24/11 και θα περιλαμβάνει 6 cd. Aυτή η εκτέλεση του "I'm Waiting for the Man" εμφανίζεται για πρώτη φορά, καθώς στο "1969: The Velvet Underground Live", ξανά με τραγούδια από την εμφάνισή τους στο «Matrix», το εν λόγω τραγούδι ήταν από συναυλία τους στο Ντάλας.

Το box set θα έχει ακόμα 11 ακυκλοφόρητες live εκτελέσεις από εκείνη τη συναυλία. Στο πρώτο cd θα είναι μια remastered stereo mix του δίσκου, στο δεύτερο μια πιο «αφιλτράριστη, σαν να στέκεται απέναντί σου όταν το ακούς» όπως είχε πει ο μακαρίτης Lou Reed. Το τρίτο cd περιέχει την μονοφωνική μίξη, ενώ το πλέον ενδιαφέρον είναι το 4ο cd με το τέταρτο χρονικά δίσκο της μπάντας, ο οποίος τελικά δεν κυκλοφόρησε.

Βέβαια τα περισσότερα τραγούδια εμφανίστηκαν στο "Loaded" και στο "Transformer" το σόλο δίσκο του Reed.  solo album. Tα άλλα δύο cd είναι οι live ηχογραφήσεις.

  • SHARE
  • TWEET