Ήρθε η ώρα να βγουν οι «Ώρες...» του David Bowie σε βινύλιο

Τον Ιούνιο, η πρώτη επίσημη επανέκδοση του "Hours..."

28/05/2015 @ 13:39
Ο δίσκος του David Bowie "Hours...", έχοντας κυκλοφορήσει το μακρινό πλέον 1999, στο ζενίθ της «εποχής του CD», δεν βγήκε ποτέ σε έκδοση βινυλίου. Τώρα, χάρη στην Music on Vinyl, ετοιμάζεται για την πολυπόθητη vinyl επανέκδοση στις 15 Ιουνίου.

Το album θα τυπωθεί σε δίσκους των 180 γραμμαρίων, με την πρώτη φουρνιά να βγαίνει σε δύο χρωματικές παραλλαγές: μεταλλικό πράσινο της μέντας και ανάμειξη μπλε με μωβ (βλπτ. την φωτογραφία παρακάτω). Και τα 47 λεπτά μουσικής του "Hours..." κατάφεραν να χωρέσουν σε έναν και μοναδικό δίσκο –κάπως οριακό, αν σκεφτεί κανείς ότι μια ιδανική διάρκεια του 12’ είναι κάπου στα 22 λεπτά η πλευρά. Η έκδοση θα συνοδεύεται από 20σέλιδο booklet.

Όπως θα δείτε και στο tracklist που ακολουθεί, έχει χρησιμοποιηθεί η πρωτότυπη εκδοχή του δίσκου, χωρίς το bonus υλικό των ανά τα έτη επανεκδόσεών του.

Αν και το Discogs διαθέτει καταγεγραμμένες κάποιες προηγούμενες Ευρωπαϊκές εκδόσεις βινυλίου του δίσκου, οι κόπιες αυτές είναι ανεπίσημες και πολύ ακριβές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το "Hours..." ήταν ένα από τα πρώτα album που έτυχαν μιας καθώς πρέπει ψηφιακής έκδοσης, καθώς ήταν διαθέσιμο για download λίγες εβδομάδες νωρίτερα από την φυσική του κυκλοφορία. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Το tracklist της επανέκδοσης του "Hours…":

A1. Thursday's Child
A2. Something in the Air
A3. Survive
A4. If I'm Dreaming My Life

B1. Seven
B2. What's Really Happening?
B3. The Pretty Things Are Going to Hell
B4. New Angels of Promise
B5. Brilliant Adventure
B6. The Dreamers
  • SHARE
  • TWEET