Δική τους ποικιλία καφέ ανακοίνωσαν οι Kreator

H thrash metal μπάντα ξεκίνησε επίσης τις ηχογραφήσεις για τον επόμενο δίσκο της

26/11/2020 @ 12:05

Oι Γερμανοί thrash metal βετεράνοι Kreator ανακοίνωσαν πως προχώρησαν στην κυκλοφορία δικής τους ποικιλίας καφέ.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με το καφεκοπτείο The Barn την ποικιλία "Black Sunrise" και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το καλύτερο καφεκοπτείο στη Γερμανία, το The Barn. Αν έχετε επισκεπτεί κάποιο από τα μαγαζιά τους στο Βερολίνο, θα καταλάβετε γιατί τους επιλέξαμε να εκπροσωπήσουν τους Kreator: υψηλή ποιότητα και έντονες γεύσεις.

Η Βραζιλία είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη στον κόσμο και θελήσαμε να την τιμήσουμε με αυτό το υπέροχο, λείο και σοκολατένιο προϊόν. Ξυπνήστε στο "Black Sunrise"

Μπορείτε να προμηθευτείτε τον καφέ εδώ.

Νωρίτερα μες τον μήνα, ο μπασίστας του συγκροτήματος Frédéric Leclercq, σε συνέντευξή του στο Moshpit Nation επιβεβαίωσε πως η μπάντα έχει μπει στο στούντιο της στο Essen της Γερμανίας ώστε να ξεκινήσει την σύνθεση και την ηχογράφηση των demo του επερχόμενου δίσκου της.

Ο διάδοχος του προ τριετίας "Gods Of Violence" θα σηματοδοτήσει τον πρώτο δίσκο των Kreator με τον Leclercq που εισήλθε στο συγκρότημα την περασμένη χρονιά.

  • SHARE
  • TWEET