Ο Corey Taylor μιλάει ενάντια στην κουλτούρα ακύρωσης

Η οργισμένη γενιά είναι το θέμα του νέου του βιβλίου

19/03/2021 @ 14:13

Ο frontman των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor, μίλησε ενάντια της κουλτούρας ακύρωσης, λέγοντας «ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω».

Απευθυνόμενος στο θέμα της κουλτούρας αυτής σε συνέντευξη του στο Rolling Stone, ο Taylor είπε: «Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τίποτα πια, το οποίο σημαίνει πως δεν μπορεί να χειριστεί πραγματική κουβέντα, δηλαδή όλοι απλά θέλουν να ακυρώσουν πράγματα, χωρίς χώρο για βελτίωση. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ευθύνονται για αυτό: οι δεξιοί, οι αριστεροί, τα μέσα ενημέρωσης, οι διασημότητες, το Internet, τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά αν πραγματικά ψάχνεις ποιος ευθύνεται, ή μάλλον ποιος είναι ανεύθυνος, κοίτα να βρεις τον κοντινότερο καθρέφτη».

«Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν πράγματα που αξίζουν την προσοχή μας. Δεν λέω ότι τα πράγματα δεν πρέπει να αλλάξουν με τόσους τρόπους. Δεν θα σας πω ότι δεν έχετε δικαίωμα να είστε παθιασμένοι με την κοινωνική αλλαγή. Αυτό που λέω είναι να το κάνετε συνειδητά και με προσοχή (pick your spots), να γνωρίζετε τι σκατά συμβαίνει πριν ξεκινήσετε να κυνηγάτε κόσμο με δίκρανα για ασήμαντους λόγους. Είναι τόσα που πρέπει να γίνουν σε τόσα διαφορετικά πράγματα, δεν χρειάζεται να διαμαρτύρεστε σε οτιδήποτε κάνει κάποιος» συνέχισε ο Taylor.

«Να είστε λίγο πιο έξυπνοι στο πως φέρετε το σφυρί, επειδή όταν τα πάντα είναι ένα πρόβλημα, τότε όλοι είμαστε ύποπτοι... ακόμα και ο εαυτός μας. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω, για να το παραφράσω. Κανείς δεν είναι τέλειος. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν να πρέπει όλοι να είμαστε».

Ο Corey Taylor δήλωσε πως η οργισμένη γενιά είναι η έμπνευση του νέου, πέμπτου βιβλίου του. Ο Αμερικανός μουσικός κυκλοφόρησε πέρσι τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.

  • SHARE
  • TWEET