Το soundtrack της νέας ταινίας του David Fincher ηχογραφεί ο Trent Reznor

06/07/2010 @ 15:57
Μέσω της σελίδας των Nine Inch Nails, o mainman του συγκροτήματος, Trent Reznor, αποκάλυψε πως θα δημιουργήσει το soundtrack της επόμενης ταινίας του David Fincher (Seven, Fight Club, The Curious Case Of Benjamin Button), “The Social Network”, η οποία θα έχει θέμα τη δημιουργία του… Facebook!



«Είχα σκοπό να ξεκουραστώ για κάποιο καιρό, μετά από τις συνεχείς περιοδείες μέχρι το φθινόπωρο, την ενασχόλησή μου με τους How To Destroy Angels καθώς και κάποια νέα κομμάτια των Nine Inch Nails πάνω στα οποία δούλεψα. Αυτό το πλάνο τελικά δε δούλεψε και τόσο καλά. Ο David Fincher με ρώτησε αν θα ενδιαφερόμουν να γράψω τη μουσική για τη νέα του ταινία, το “The Social Network”. Ναι, την ταινία που έχει να κάνει με την ίδρυση του Facebook.

Πάντα λάτρευα τις δουλειές του David, όμως ειλικρινά, αναρωτιόμουν τι τον τράβηξε στο να γυρίσει αυτή την ιστορία. Όταν διάβασα το σενάριο και συνειδητοποίησα τι ετοιμάζει, είπα αντίο στον ελεύθερο χρόνο που προγραμμάτιζα να έχω. Δούλεψα παρέα με τον Atticus Ross και πλέον βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της δουλειάς και δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάζουμε να προσαρμόσουμε τη μουσική που γράψαμε σε έναν ικανοποιητικό δίσκο – ίσως και δύο.

Η ταινία βγαίνει στην Αμερική την 1η Οκτωβρίου και είναι πραγματικά εξαιρετική… και σκοτεινή!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Reznor.
  • SHARE
  • TWEET