Sebastian Bach: O Axl έχει γύρω στα τέσσερα άλμπουμ με τραγούδια έτοιμα!

06/11/2007 @ 05:06
Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τον επερχόμενο (;) δίσκο (το περίφημο "Chinese Democracy") του πολύ καλού του φίλου Axl Rose και των Guns N' Roses έκανε ο Sebastian Bach: «Έχει (σ.σ.: ο Axl) κάπου στα τέσσερα άλμπουμ έτοιμα. Τα έχω ακούσει. Οπότε ετοιμαστείτε. Όλοι εσείς που πιστεύετε πως δε θα βγάλει δίσκο, είστε γελασμένοι. Απλά θέλει το χρόνο του. Είναι ο δικός του δίσκος. Ο Axl κάνει ό,τι θέλει να κάνει και έτσι έχουν τα πράγματα. Το ότι δεν το έχετε ακούσει δε σημαίνει πως δεν έχει ολοκληρωθεί...».

«Ό,τι έχει διαρρεύσει δεν είναι στην τελική μορφή για χρησιμοποίηση στο δίσκο. Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια λέγεται "The General" και είναι με διαφορά το πιο heavy metal κομμάτι που έχω ακούσει να κάνει ο Axl. Έχει ένα αργόσυρτο riff, «κοφτερά» φωνητικά...

Όταν ρώτησα πότε θα κυκλοφορήσει (το κομμάτι), ο Axl είπε "Το 2012". Εγώ απάντησα "Με σκοτώνεις..." και αυτός είπε: "Λοιπόν, αυτό θα είναι στον τρίτο δίσκο (!). Έχει σχέση με αυτό το τραγούδι, είναι τριλογία, ταιριάζει στιχουργικά με αυτό...".

Τα έχει κανονίσει και σκεφτεί όλα, απλά είναι διαφορετικός από τους άλλους ανθρώπους. Κάνει τα πράγματα στο δικό του χρόνο, με το δικό του τρόπο. Πάντως ο κόσμος δεν είναι προετοιμασμένος για ό,τι έχω ακούσει από αυτόν. Έχει (σ.σ.: αναφερόμενος και πάλι στο "The General") την επική χροιά του "November Rain" αλλά με τη νοοτροπία του "Appetite For Destruction"».

Πάντως όσο περνάει ο καιρός, πιο πολλά μαθαίνουμε για το "Chinese Democracy" από τον Bach, παρά από τον ίδιο τον Axl...
  • SHARE
  • TWEET