Ozzy: «Έδιωξα τον Wylde γιατί έπινε πολύ» / Τι είπε για Iommi και κηδεία Dio

05/07/2010 @ 08:32
Όποτε μιλάει ο Ozzy, μόνο ειδήσεις μπορούν να προκύψουν.



Σε πρόσφατη συνέντευξή του υπήρξε πάλι αποκαλυπτικός και λαλίστατος. Ιδού τι είπε για γνωστούς μουσικούς και τραγουδιστές της rock/metal κοινότητας:

Για τον Iommi: «Μίλησαμε με τον κύριο (!) Iommi την ημέρα μετά την κηδεία του Dio. Πετάω αύριο για Αγγλία και ελπίζω να βρεθούμε και να μιλήσουμε για τις παλιές εποχές».

Για την κηδεία του Dio και τα έκτροπα: «Αυτοί που έκαναν διαδήλωση στην κηδεία του Dio θα έπρεπε να ντρέπονται. Με αηδιάζουν. Υποτίθεται πως εμείς είμαστε οι «αντίχριστοι». Αυτοί, με αυτό που έκαναν, πως διαφέρουν ακριβώς;»

Για την απομάκρυνση του Zakk Wylde: «Όταν ο Zakk ήρθε να ηχογραφήσουμε τον νέο μας δίσκο, ήταν πιωμένος. Στο παρελθόν ήταν και πάλι πιωμένος, αλλά τότε ήμουν και εγώ και δεν με πείραζε. Πλέον το να είναι ο ένας λιώμα και ο άλλος νηφάλιος, δυσκολεύει τις ηχογραφήσεις πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να δουλεύω με κάποιον που είναι μονίμως μεθυσμένος. Άκουσα πως πλέον σταμάτησε το ποτό, ελπίζω να είναι αλήθεια. Ενώ είναι φανταστικός κιθαρίστας, ένας από τους καλύτερους του κόσμου, ξοδεύει το ταλέντο του στο ποτό, το ποτό τον καταστρέφει. Είναι άρρωστος και δεν μπορούσα να τον βλέπω να πεθαίνει. Εξακολουθώ να τον νιώθω σαν μέλος της οικογένειας μου παρόλα αυτά, αλλά δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε υπό αυτές τις συνθήκες».
  • SHARE
  • TWEET