Οι Manowar δεν (!) ακυρώνουν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα. Μερικά σχόλια...

31/03/2007 @ 05:13
Όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ήδη, οι Manowar ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες στο επίσημο site τους πως η εμφάνιση τους στην Ελλάδα, στα πλαίσια του March Metal Day festival, ακυρώνεται λόγω... τεχνικών δυσκολιών.

Η διοργανώτρια εταιρεία, Νέο Ρεύμα, μας είχε ενημερώσει εξαρχής πως δεν τίθεται θέμα ακύρωσης της εμφάνισης των Manowar (και παράλληλα των Rhapsody On Fire και Holyhell, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία και συμπληρώνουν το όλο "πακέτο") και πως το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά. Παρ' όλα αυτά, περιμέναμε την ανακοίνωση των ίδιων των Manowar, η οποία θα αναιρούσε την προηγούμενη τους δήλωση περί ακύρωσης και πιθανόν θα έδινε εξηγήσεις για το όλο θέμα που προέκυψε. Αντ' αυτού, σήμερα διαβάζουμε στο site τους ότι (δια μαγείας) όλα τα τεχνικά προβλήματα έχουν... λυθεί! Και το ακόμα πιο "μαγικό": Η συναυλία στη Μόσχα της Ρωσίας, 3 μέρες μετά τη συναυλία τους στην Ελλάδα, ακυρώνεται για... μα γιατί άλλο... για τεχνικά προβλήματα! Τα συμπεράσματα δικά σας, εμείς θα εκφράσουμε τα δικά μας μετά το πέρας της εμφάνισης τους, η οποία -αν λάβουμε υπόψιν τις εντυπώσεις από προηγούμενους σταθμούς της περιοδείας- προμηνύεται συγκλονιστική.

Εν κατακλείδι, οι εμφανίσεις των Manowar, Rhapsody On Fire και Holyhell στο March Metal Day (4 Απριλίου, Κτίριο Ξιφασκίας Ελληνικού) δεν ακυρώνονται και το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά.

Εμείς, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα έχουμε το δικό μας περίπτερο στο φεστιβάλ, όπου και θα σας περιμένουμε από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι πόρτες μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης. Στο περίπτερο μας μάλιστα θα διεξαχθεί και meet & greet με τους Epica, όπου θα μπορέσετε να τους γνωρίσετε, να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να σας υπογράψουν αυτόγραφα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.rocking.gr/article3362.php.

  • SHARE
  • TWEET