Glenn Tipton (Judas Priest): «Ο κόσμος υποτιμά τη δημοτικότητα του heavy metal»

14/10/2011 @ 10:45
Ο κιθαρίστας των Judas Priest, Glenn Tipton, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το συγκρότημα και τα μελλοντικά σχέδιά του.

Ο Tipton ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση διάλυσης της μπάντας, όμως η τρέχουσα παγκόσμια περιοδεία τους θα είναι και η τελευταία τους.

«Αυτή είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία μας, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα είναι και οι τελευταίες εμφανίσεις μας. Και σίγουρα θα κάνουμε καινούργιους δίσκους».

Σχολιάζοντας την περιοδεία τους, ο κιθαρίστας δήλωσε: «Ήταν υπέροχα, ξέραμε πως είμαστε δημοφιλείς στις Η.Π.Α., στην Ευρώπη και σε πολλές λατινικές χώρες, αλλά το να πηγαίνεις σε πιο απομακρυσμένες χώρες και να εμφανίζονται 15.000 ή 20.000 νέοι σε κάνει να νιώθεις πραγματικά τυχερός».

Ερωτηθείς για το αν η πολιτική κατάσταση σε κάποιες χώρες έχει αρνητική επίδραση στις αντιδράσεις των οπαδών, απάντησε κοφτά «όχι».

«Θεωρώ πως πολλοί άνθρωποι υποτιμούν τη δημοτικότητα του heavy metal», δήλωσε. «Επισκεπτόμαστε μέρη όπως η Χιλή ή η Τουρκία, που είναι αρκετά μακρινές χώρες, και χιλιάδες κόσμου εμφανίζονται. Αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των χωρών, αυτές ξεχνιούνται. Όλοι έρχονται για ένα και μόνο λόγο, και αυτός είναι το metal».
  • SHARE
  • TWEET