Αυτή τη Δευτέρα ανακοινώνουν τις ημερομηνίες των εμφανίσεων τους οι System Of A Down

26/11/2010 @ 09:30
Η έντονα φημολογούμενη και πολυαναμενόμενη επανένωση των System Of A Down αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, μαζί με λεπτομέρειες διαφόρων εμφανίσεων σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ του 2011, συμπεριλαμβανομένου του Download της Αγγλίας.

Όταν ρωτήθηκε από έναν οπαδό μέσω του Twitter του για το αν αληθεύουν οι φήμες που θέλουν τους System Of A Down να εμφανίζονται στο Download, ο μπασίστας της μπάντας, Shavo Odadjian, απάντησε, «Μείνετε συνδεδεμένοι».

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Andy Copping, αποκάλυψε ότι τα πρώτα εισιτήρια θα γίνουν διαθέσιμα στις 3 Δεκεμβρίου. Γράφοντας στο Twitter του, ο Copping είπε: «Τα Χριστούγεννα φτάνουν νωρίς! Τα πρώτα εισιτήρια του Download 2011 θα πωλούνται από την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες εντός των ημερών. Παράκληση... συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις μπάντες που θα ανακοινωθούν, τις τιμές των εισιτηρίων και τις προθεσμίες τους θα απαντηθούν στις 29 Νοεμβρίου».

Ο Odadjian σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι τα μέλη της μπάντας έδωσαν όρκο να επανενωθούν «μόνο όταν νιώσουμε ξανά την πείνα και έχουμε τη φλόγα στα μάτια μας, όπως όταν ξεκινήσαμε τους System Of A Down».
  • SHARE
  • TWEET