Επανακυκλοφορεί και διατίθεται ολόκληρο για streaming το "Spiritual Healing" των Death

22/11/2012 @ 12:14
Ένα από τα σπουδαιότερα άλμπουμ των Death, το "Spiritual Healing", επανακυκλοφορεί και είναι διαθέσιμο για streaming στην ολότητά του.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1990, και αποτέλεσε κομβικό σημείο στη δισκογραφική πορεία των Death. Τώρα θα επιστρέψει στις αγορές ως διπλό CD, το οποίο θα έρχεται σε deluxe συσκευασία, με μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο από τα δύο CD περιλαμβάνει το "Spiritual Healing", μετά την ολοκαίνουργια επεξεργασία που του έγινε, ενώ το δεύτερο θα περιέχει στο σύνολο 16 κομμάτια, τα οποία είναι ανέκδοτες εκδοχές των τραγουδιών, μέρη από τις πρόβες, ορχηστρικές συνθέσεις και κομμάτια που δεν βρήκαν τελικά μία θέση στον αρχικό δίσκο.

Εκτός από το διπλό CD, θα κυκλοφορήσει και μία ειδική έκδοση σε πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων - μόλις 2000. Πρόκειται για ένα digipak με τριπλό CD, το οποίο θα περιλαμβάνει μία ακυκλοφόρητη ως τώρα συναυλία των Death που ηχογραφήθηκε το 1990.

Το "Spiritual Healing" θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσω της σελίδας της Relapse στο SoundCloud.
  • SHARE
  • TWEET