Editors και UFO αυτή τη βδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Γνωρίστε τους από κοντά!

12/04/2010 @ 00:54
Δύο, ή μάλλον τέσσερις, από τις πιο αναμενόμενες ζωντανές εμφανίσεις του Απριλίου, αυτές των Editors και των UFO σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πλησιάζουν και το Rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα σε 6 φίλους του κάθε συγκροτήματος να το γνωρίσουν από κοντά!

Πως μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση; Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, με τίτλο "Editors" ή "UFO" (αναλόγως το συγκρότημα που επιθυμείτε να συναντήσετε) και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πόλη).

Για τη συνάντηση με τους Editors μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας μέχρι και την Τρίτη, 13 Απριλίου, στις 21:00, ενώ γι' αυτήν με τους UFO έως και την Πέμπτη, 15 Απριλίου, στις 21:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά (τηλεφωνικώς ή με e-mail) λίγη ώρα μετά τη λήξη του διαγωνισμού.





Μόλις λίγους μήνες πριν τις live εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 14 και 15 Απριλίου αντίστοιχα, οι Βρετανοί Editors από το Birmingham κυκλοφορήσαν το τρίτο κατά σειρά album τους, "In The Light And In This Evening".

Το νέο τους studio album οι ίδιοι το θεωρούν ως την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου! Ακολουθώντας την τεράστια παγκόσμια επιτυχία που συνάντησαν τα δύο προηγούμενα, το "In This Light And In This Evening" φωτογραφίζει τις ριζοσπαστικές αλλαγές που έχουν συμβεί στην προσωπική ζωή της μπάντας, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου της album "An End Has A Start".

Η μετακόμιση των δύο μελών της μπάντας στη Νέα Υόρκη και η απόκτηση ενός παιδιού από τον τραγουδιστή Tom Smith έκαναν τους Editors να σκέφτονται τελείως διαφορετικά! Οι επιρροές τους από συγκροτήματα του παρελθόντος, όπως οι Joy Division και οι Echo & The Bunnymen, είναι εμφανείς. Όσο και αν οι ίδιοι ισχυρίζονται πως ο ήχος αυτών των group είναι πια ξεπερασμένος. Οι Editors αποφάσισαν να στολίσουν τον ήχο τους στο τελευταίο τους album με πιο electronic στοιχεία, χωρίς να ξεφεύγουν όμως από το προσωπικό τους στυλ που το κοινό έχει αγαπήσει.

Με αποφασιστικότητα προσάρμοσαν πλήρως τον ήχο τους στο νέο έδαφος που δημιουργήθηκε και επιστρέφουν πιο ανανεωμένοι από ποτέ για να μας το παρουσιάσουν, συνδυάζοντας το με αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος!

Η αισθαντική φωνή του Tom Smith συνοδεύει άρτια τις μελωδικές και εκρηκτικές γραμμές της κιθάρας του Chris Urbanowicz, ενώ ο Russell Leetch με το μπάσο του και ο Edward Lay στα τύμπανα ακολουθούν πιστά τις χορευτικές επιθυμίες του κοινού!

Οι Editors αυτή τη στιγμή γυρνούν τον κόσμο με αφορμή την παγκόσμια τους περιοδεία και χαρίζουν στο κοινό βραδιές γεμάτες μουσική και ξέφρενο χορό. Σταματούν για δύο νύχτες στη χώρα μας για να επισκεφτούν το ελληνικό κοινό που σε όλες τους τις εμφανίσεις μέχρι τώρα είναι κοντά τους και τους στηρίζει με την παρουσία του!

Check:
www.editorsofficial.com

Line up:
Tom Smith - Vocals
Chris Urbanowicz - Guitar
Russell Leetch - Bass
Edward Lay - Drums

Τιμή εισιτηρίων:
Τα πρώτα 500 εισιτήρια θα κοστίζουν 35€.
Μετά την εξάντληση τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40€.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, 210/3608366)
Ticket House Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102, 2310/264880)
On Line Sales: www.ticketpro.gr



Παρασκευή, 16 Απριλίου - Fuzz Club, Αθήνα
Σάββατο, 17 Απριλίου - Block 33, Θεσσαλονίκη



Η θρυλική μπάντα από την Αγγλία ξεκινάει την ευρωπαϊκή της περιοδεία από τη χώρα μας και φέρνει στις αποσκευές της το 21ο και πολυαναμενόμενο της album, "The Visitor".

Οι UFO δημιουργήθηκαν το 1969 από τους Phil Mogg, Paul Reymond, Andy Parker. Τώρα πια, παρέα με τον Αμερικανό κιθαρίστα-θρύλο Winnie Moore, έρχονται να μας παρουσιάσουν τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή με τη διαχρονικότητα τους. Οι live εμφανίσεις τους κερδίζουν τις εντυπώσεις του κοινού σε όποιο μέρος του κόσμου εμφανιστούν, ενώ οι ίδιοι μας αποδεικνύουν ότι όσο περνούν τα χρόνια ξέρουν όλο και καλύτερα από καλή rock!

Το νέο τους album είναι ένα μείγμα δυναμικής και κλασσικής rock, με έναν Vinnie Moore να τα δίνει όλα επί σκηνής!

"Belladona", "Only You Can Rock Me", "Love To Love", "Too Hot To Handle"... είναι μερικά από τα διαμάντια του παρελθόντος, που μαζί με τις νέες δημιουργίες θα μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά!

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

Τα πρώτα 500 εισιτηρία διατίθενται στην τιμή των 25€.
Μετά την εξάντληση τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30€

Check:
http://www.ufo-music.info/band.htm

Line up:
Phil Mogg - Vocals
Vinnie Moore - Guitar
Paul Raymond - Keyboards, Guitars, Backing Vocals
Barry Sparks - Bass
Andy Parker - Drums

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, Εντός στοάς) - 210/3608366
Ticket House Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102) - 2310/264880
Online Sales: www.ticketpro.gr
  • SHARE
  • TWEET